Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Land van Cuijk - De Witte Brug

Datum: donderdag 30 mei 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team Land van Cuijk (Stuur mij een e-mail)
Locatie: De Witte Brug, Sint Anthonisweg 63, 5831 AD Boxmeer

BitterBallenBorrel Land van Cuijk

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Land van Cuijk De Witte Brug

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Presentatie
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Natafelen tijden beUnited Diner

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Amsterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

Natafelen beUnited diner

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel Land van Cuijk is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via landvancuijk@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Land van Cuijk wordt georganiseerd in samenwerking met:

Rob & Natasja Jakob
BitterBallenBorrel De Witte Brug Boxmeer
Mari Jordans
BitterBallenBorrel JK automatisering
Michel Hovenkamp
BitterBallenBorrel Maasvalei net Michel Hovenkamp
Angelique Driessens
BitterBallenBorrel 3sense Angelique Driessens 3
John Smits
Bonapictura BitterBallenBorrel

Locatie

De Witte Brug
Sint Anthonisweg 63
5831 AD, Boxmeer

De Witte Brug is een sfeervol restaurant en zalencentrum nabij de afrit Boxmeer en beschikt over één grote zaal met een ruim terras en meerdere kleine zalen met eigen terras.

De Witte Brug biedt u veel mogelijkheden voor een gezellige middag of een compleet verzorgd avondvullend programma, met vrienden, familie en/of collega’s. Onze gasten zijn een dag of avond uit. Al onze activiteiten zijn te boeken in combinatie met een lunch, diner, creatief tafelen of buffet.

Wij vinden niets leuker dan u te verwennen, in de watten te leggen en juist dat te doen wat een etentje, feest of bruiloft tot een onvergetelijk moment maakt. Wij zorgen voor service met een glimlach, bij u en bij ons door vriendelijke en attente medewerkers, een goed verzorgde keuken en een sfeervolle ambiance.

Bekijk de brochure en krijg een indruk wat de Witte Brug u allemaal te bieden heeft. Bel gerust voor meer informatie of maak een afspraak om langs te komen om een vrijblijvende offerte te laten maken.

BitterBallenBorrel De Witte Brug Boxmeer

 

Kaart wordt geladen...