Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Vlissingen - Pier 7

Datum: donderdag 17 januari 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Vlissingen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Pier 7, Boulevard Evertsen 1, 4382 AG Vlissingen

BitterBallenBorrel Vlissingen 01-2019

BitterBallenBorrel Vlissingen

BitterBallenBorrel Vlissingen is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.BitterBallenBorrel Vlissingen Pier 7 Niek Damen


 

PROGRAMMA

17.00 uur Inloop Netwerken met ballen
18.00 uur Opening door Wethouder Rens Reijnierse
19.00 uur Lezing #btb4tw – be the best for the world.
19.15 uur Verloting pitch “Het Bedrijf”
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur  Natafelen

 

Opening door Wethouder Rens Reijnierse

De heer drs. J.L. (Rens) Reijnierse MBA MBI is 3e locoburgemeester. Rens is wijkwethouder van de wijk Groot-Lammerenburg en is verantwoordelijk vooreen groot aantal beleidsterreinen.

Daarnaast is Rens onbezoldigd aandeelhoudersvertegenwoordiger Stadsgewestelijk Zwembad Vastgoed B.V., onbezoldigd lid algemeen bestuur van het RUD en mede-auteur van de column college B&W, o.a. gepubliceerd in huis-aan-huis blad De Faam.

BitterBallenBorrel Gemeente Vlissingen wethouder Rens Reijnierse

lezing #btb4tw

be the best for the world.

Be the best for the world, not the best in the world. Onze cultuur vraagt om te excelleren, de beste van de klas krijgt een pluim, de eerste van de wedstrijd krijgt een medaille en je ziet het in organisaties bij promoties en salarisverhogingen. Ego-gerelateerd in plaats van eco-gerelateerd. De beste zijn en het hardste roepen. En dat dat ten koste gaat van anderen of betere oplossingen (oplossingen die van mensen komen die niet zo hard willen of durven te roepen) dat doet er niet toe.

Terwijl het volgens mij niet gaat of jij het beste bent an zich, maar of jij goed acteert in de context en in de keten. Breng jij het beste in de situatie, in de omgeving , zodat het ook goed is voor anderen? En sterker nog dat het goed is voor de volgende generaties en de wereld.

Daarover ben ik, Jolanda Berkhof, een boek aan het schrijven en heb ik inmiddels vele mensen met mooie inspirerende verhalen mogen interviewen. Al die verhalen worden samengevoegd in het boek #btb4tw.

Met deze lezing hoop ik je te kunnen inspireren om naar je eigen werkzaamheden en business te kijken en daar waar het kan en nodig is veranderingen aan te brengen die ten goede komen aan mens, maatschappij en milieu. Want het zit hem in kleine dingen heb ik geleerd van de mooie verhalen, micro-economisch is er al zoveel te behalen waardoor we vriendelijker met elkaar, de maatschappij en het milieu omgaan.

BitterBallenBorrel #btb4tw COOS Jolanda Berkhof

 

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om je bedrijf in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Vlissingen verloten wij een pitch bij BitterBallenBorrel Vlissingen ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken… Het diner bestaat uit een speciaal BitterBallenBorrel keuzemenu voor € 18,50 p.p. incl 1 consumptie (bier/wijn/fris)

Pier 7 Burger
of
Verse Fish & Chips 

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen.

beUnited diner

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Vlissingen bij Pier 7 wordt georganiseerd in samenwerking met:

Niek Damen Michele Snijders–Swaager 

Danielle Petit 

BitterBallenBorrel Vlissingen Pier 7 Niek Damen BitterBallenBorrel Praktijk Swaager Michèle Snijders-Swaager BitterBallenBorrel Fairtrade upgrade shop Danielle Petit  

 

———————————————————————————————————————————————————————–

 

beUnbeUnited MemberCardited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Pier 7
Boulevard Evertsen 1
4382 AG, Vlissingen

Van harte welkom bij Zandpaviljoen Pier 7!

Bij Zandpaviljoen Pier 7 organiseert u de leukste personeelsuitjes, bedrijfsevenementen of (netwerk)borrels.

Heeft u iets te vieren met familie of vrienden? Een volledig georganiseerd feest,  lunch, diner, borrel, private diner, BBQ of kinderfeestje. Alles is mogelijk bij Pier 7!

Pier 7 zorgt voor een volledig programma afgestemd op uw wensen. Dit in combinatie met ontbijt, lunch, borrel en diner, ook overnachten in de Beachrooms behoort ook tot de vele mogelijkheden.

Pier 7 doet er alles aan om iedere gelegenheid onvergetelijk te maken!

BitterBallenBorrel Vlissingen Pier 7 Niek Damen

Kaart wordt geladen...