Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel West-Brabant - Boerderij de Zellebergen

Datum: donderdag 12 juli 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team West-Brabant (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Boerderij de Zellebergen, West-Vaardeke 69, 4731 MB Oudenbosch

BitterBallenBorrel West-Brabant

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel West-Brabant

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur CYBER SECURITY
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur UW REISWENS
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Start natafelen mer beUnited Diner

– ervaar de gratis Stoel massage van Harmonic Touch –

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus… Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Creatiever & Productiever door Ontspanning

Ook benieuwd hoe u uw medewerkers creatief, energiek, productief en ontspannen kunt houden? Door dagelijks in dezelfde houding te zitten en hetzelfde werk te doen ontstaat er een routine. Dit werkt belemmerend en om dit te voorkomen, kunt u uw medewerkers regelmatig een korte stoelmassage op kantoor aanbieden. Met een luisterend oor, een frisse blik en een powermassage sturen we medewerkers met een positievere mindset terug naar de werkplek. Als dit op regelmatige basis wordt aangeboden, zal u het verschil al op korte termijn waarnemen.

Op de aankomende BitterBallenBorrel, nodig ik u uit voor een gratis stoelmassage zodat u het zelf kunt ervaren. Ik kijk er naar uit u te ontmoeten.

BitterBallenBorrel Harmonic Touch Jacqueline Tak

 

CYBER SECURITY

SecureMe2 helpt ondernemers zichzelf weerbaar te maken tegen cybercriminelen.

Met SAM wordt een simpele en effectieve oplossing geboden om al het internetverkeer te bewaken op kwaadaardig gedrag. Bij een detectie gaat er een cyberalarm af zodat een ondernemer de juiste maatregelen kan nemen.

SecureMe2 helpt ondernemers daarnaast met hands-on advies om te voldoen aan de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming die per mei 2018 van kracht is geworden.

 BitterBallenBorrel secureme2 aad van boven

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Amsterdam verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Amsterdam met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

UW REISWENS

” korte lezing over Zuid Afrika en Namibië”

Wie heeft het niet op zijn Bucket list?: een keer op een echte safari of de immense duinen van Namibië zelf op de foto te kunnen zetten? Ilona Piris, zelfstandig reisadviseur, geeft een korte impressie over deze 2 geweldige landen, met hun 100en mogelijkheden.

Het Kruger Park in Zuid Afrika en de duinen in Namibië kennen we allemaal, maar wat hebben die landen nog meer te bieden? zoals prachtige canyons, de big 5, walvissen, en wijnlanden, culinaire hoogstandjes en lodges in een immense verlatenheid..

Wie droomt er niet van zelf een Livingstone te zijn?

BitterBallenBorrel Reiswens ilona piris

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beunited diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten.

beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner, door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via westbrabant@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

Team BitterBallenBorrel West-Brabant bestaat uit:

Marcel Pieterman
BitterBallenBorrel PMC Groep Marcel Pieterman
Lizette de Vries
BitterBalenBorrel Talentvertaler Lizette de Vries
BitterBallenBorrel Boerderij de Zellebergen
Allard Hahn
BitterBallenBorrel Mooi Stoer Allard Hahn
Sandra Prinsen
BitterBallenBorrel Prinsen begeleiding & Advies

Locatie

Boerderij de Zellebergen
West-Vaardeke 69
4731 MB, Oudenbosch

Bent u op zoek naar een team-activiteit op een boerderij? Dan bent u bij Boerderij de Zellebergen (tot 2007 een aardappelboerderij met weilanden voor kleinvee) in de omgeving tussen Roosendaal en Breda aan het juiste adres.

Teambuilding
Boerderij De Zellebergen kreeg vanaf 2007, na ingrijpende verbouwingen, een nieuwe invulling: een uniek opleidingscentra met de romantiek van het idyllische boerenleven, uitgebreid met outdoor en teamactiviteiten.

Vergaderen 
Bent u op zoek naar een unieke meeting ruimte of wilt u effectief vergaderen op de boerderij (max 50 personen). Waarin de deelnemers gericht zijn op samenwerking? Boerderij De Zellebergen biedt verschillende mogelijkheden.

Overnachten
Ons hotel heeft grote 2 persoons hotelkamers met luxe badkamer met badjassen & handdoeken. De bedden zijn van superieure kwaliteit omdat we een gezonde nachtrust erg belangrijk vinden. BitterBallenBorrel Boerderij de Zellebergen

Kaart wordt geladen...