Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Woerden - Napkins

Datum: donderdag 14 juni 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Woerden (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Napkins, Trasmolenlaan 5, 3447 GZ Woerden

BitterBallenBorrel Woerden

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMA

17.00 uur Netwerken met ballen
18.00 uur Verenigen, Inspireren, Informeren en Verbinden 
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20.15 uur Start natafelen mer beUnited Diner

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Verenigen, Inspireren, Informeren en Verbinden

Wat gisteren nog ondenkbaar leek is de realiteit van morgen. Ondernemingen opereren in een dynamische omgeving waar business modellen steeds sneller veranderen en worstelen met de vraag hoe ze continu kunnen anticiperen op deze marktdynamiek.

Een proactieve netwerk organisatie/vereniging die samenwerking, kennisuitwisseling belangenbehartiging tussen bedrijven, ondernemersverenigingen en overheden bevordert is daarbij van doorslaggevend belang.

Het is de missie van beUnited cooperatie U.A. om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, Pancras Pouw, founder en CEO van beUnited cooperatie U.A., zal kort stil staan bij wat beUnited doet, op welke manier het is georganiseerd en wat je er als KB en MKB aan kunt hebben.

BitterBallenBorrel Pancras Pouw voorzitter beUnited cooperatie ua

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Almere verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Almere met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…BitterBallenBorrel beunited diner Drentse Hondsrug

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner.  Door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via woerden@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Woerden wordt georganiseerd in samenwerking met:

Marijn de RooijBitterBallenBorrel Napkins  Jordi HeilbronBitterBallenBorrel Webexx Alan Vinten Jordi Heilbron Alan VintenBitterBallenBorrel VH WEBVision slider

Agnes van der Werf

BitterBallenBorrel agnes van der werf coaching Begeleiding

Locatie

Napkins
Trasmolenlaan 5
3447 GZ , Woerden

Vergaderen

Napkins is het vergadercentrum met aangrenzende lunchroom in het bedrijfsverzamelgebouw E4U. Gelegen op het bedrijventerrein in Woerden zijn we goed bereikbaar voor de bedrijven in de randstad. Napkins heeft een huiselijke gezellige sfeer zonder afbreuk te doen aan haar zakelijk karakter.

Lunchen

Maar niet alleen voor vergaderingen kun je bij ons terecht. In onze lunchroom maken we heerlijke sandwiches zodat jij met een klant of met een collega kunt lunchen. Alles gericht op gezonde, maar zeker ook lekkere producten die we uit de streek halen. Afhalen, bezorgen of lunchen alles is mogelijk.

Met mooie producten, heerlijke gerechten, uitstekende service en flexibiliteit zorgen we altijd dat u Napkins met een glimlach verlaat. En dat op een werkdag!

BitterBallenBorrel Napkins

Kaart wordt geladen...