Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Woerden - Napkins

Datum: donderdag 12 juli 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Woerden (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Napkins, Trasmolenlaan 5, 3447 GZ Woerden

BitterBallenBorrel Woerden

BitterBallenBorrel is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om, onder het motto “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft”, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Napkins

17.00 uur Netwerken met ballen
18.00 uur Winnaarsmentaliteit, positief coachen, gedachtenkracht en teambuilding
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur Natafelen

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is dus elkaars hulpvragen beantwoorden m.a.w. Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Rob Wuijster Presentatietrainer en spreker

over: Winnaarsmentaliteit, positief coachen, gedachtenkracht en teambuilding

Rob is een motiverende spreker en spreekt over de volgende onderwerpen: creëren winnaarsmentaliteit, positief coachen, je gedachten zijn je krachten en teambuilding.

Rob is voormalig bondscoach van het Zwitserse Nationale Heren Hockeyteam. Daarnaast was hij clubtrainer/coach van een tweetal hockeyclubs bij verschillende Europacups.

Ook is hij als mental coach in de sport werkzaam geweest bij o.a. twee BVO’s en bij het Nederlandse Rugbyteam onder 18. Daarnaast heeft hij bij de ijshockeybond bijgedragen aan de opleiding van trainers en coaches.

BitteBallenBorrel Rob Wuijster Presentatietrainer en spreker

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Almere verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Almere met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen culinair genieten. beUnited Diner start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken… Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner.  Door het informele karakter is het uiteraard ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

natafelen beUnited diner

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen via woerden@bitterballenborrel.nl

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Woerden wordt georganiseerd in samenwerking met:

Marijn de Rooij
BitterBallenBorrel Napkins

Agnes van der Werf

BitterBallenBorrel agnes van der werf coaching Begeleiding

Maarten RegterBitterBallenBorrel MailSucces Maarten Regter

Locatie

Napkins
Trasmolenlaan 5
3447 GZ , Woerden

Vergaderen

Napkins is het vergadercentrum met aangrenzende lunchroom in het bedrijfsverzamelgebouw E4U. Gelegen op het bedrijventerrein in Woerden zijn we goed bereikbaar voor de bedrijven in de randstad. Napkins heeft een huiselijke gezellige sfeer zonder afbreuk te doen aan haar zakelijk karakter.

Lunchen

Maar niet alleen voor vergaderingen kun je bij ons terecht. In onze lunchroom maken we heerlijke sandwiches zodat jij met een klant of met een collega kunt lunchen. Alles gericht op gezonde, maar zeker ook lekkere producten die we uit de streek halen. Afhalen, bezorgen of lunchen alles is mogelijk.

Met mooie producten, heerlijke gerechten, uitstekende service en flexibiliteit zorgen we altijd dat u Napkins met een glimlach verlaat. En dat op een werkdag!

BitterBallenBorrel Napkins

Kaart wordt geladen...