Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Zeeland - Amable Kamperland

Datum: donderdag 28 september 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Lloyd Oudeman (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Amable Kamperland, Veerweg 76, 4493 AT Kamperland

BitterBallenBorrel Zeeland

BitterBallenBorrel Zeeland is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij Amable Kamperland het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 


PROGRAMMABitterBallenBorrel Zeeland bij Amadore groep

17.00 uur Opening

– Netwerken met ballen
Een inspirator met impact!
– Verloting “Het Bedrijf”
– “Het Bedrijf” Vitara privé sauna

20.00 uur Afsluiting
20:15 beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

Een inspirator met impact

Ismael Oudeman is niet op de hoop te vegen bij `die andere` motiverende sprekers, integendeel.

Op geheel eigen wijze en eigenwijs brengt hij een verhaal als een spiegel. Of het nu de koffiedame of de CEO is, de student of de filosoof, Ismael weet telkens net die snaar te raken die nodig is om het levensvuur van de aanhoorders aan te wakkeren.

Met een lach, en soms een traan, puttend uit eigen ervaring of de actualiteit weet hij in zijn spreken mensen echt te te boeien.

Geen spraakwaterval vol rollende oneliners, geen uitgemolken thema`s maar op maat samengestelde motivatie gesprekken naar een groep, of in persoonlijke sfeer.

Moeiteloos weet Ismael zijn publiek doelgericht te motiveren, en ook zeker te inspireren. In verstaanbare klare taal, met hier en daar een moment van overwogen stilte zet hij je telkens weer aan het denken, en geeft je een handvat waar nodig.

Ismael is een positieve realist, zakenman, gezinsman, en een goedlachse veertiger, zijn passie is niet gekopieerd, noch een flauw aftreksel van…. Ismael is van nature een unieke motivator en inspirator, en een algeheel fijn mens.

Een inspirator met impact!

BitterBallenBorrel Ismael Oudeman Een inspirator met impact

 

Verloting  “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Zeeland verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Gorinchem met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Vitara privé sauna

Rust en Privacy in Zeeland.

Vitara privé sauna in Waarde (Zeeland) is ongedwongen relaxen voor twee! Intens genieten van de rust en gegarandeerde privacy van onze privésauna met verwarmd zwembad en jacuzzi voor 2 personen.

In de afgesloten tuin met sfeervolle en authentieke kota’s waan je jezelf in een andere wereld. Eenvoudig maar stijlvol ingericht en voorzien van alles wat je nodig hebt om echt heerlijk te ontspannen. We verhuren dagdelen met overnachtingsmogelijkheid.

BitterBallenBorrel Vitara prive sauna Diana Oudeman

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beunited diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner. Het informele karakter maakt het ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

Parkeren

Parkeren is gratis in de omgeving van Amable Kamperland

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Zeeland wordt georganiseerd in samenwerking met:

Lloyd Oudeman   Marc Schouten
BitterBallenBorrel Zeeland Amable Kamperland Noord-Beveland Lloyd Oudeman BitterBallenBorrel cashback solutions marc schouten lyoness

Locatie

Amable Kamperland
Veerweg 76
4493 AT , Kamperland

Amable is de nieuwe trekpleister van Kamperland, gelegen in de Zeeuwse gemeente Noord-Beveland.

Amable is gesitueerd in een voormalig hervormde kerk, hierbij zijn veel van de oude elementen en details intact gelaten.

Bij Amable kunt u, voor een zakelijke lunch, diner ,genieten van de toegankelijke en verrassende gerechten in authentieke sfeer of gewoon een goede kop koffie!

In de gerechten zijn veel Oudhollandse smaken te herkennen. Zo worden er vlees- en visklassiekers geserveerd die per ons worden afgesneden.

BitterBallenBorrel Zeeland Amable Kamperland Noord-Beveland Lloyd Oudeman

Kaart wordt geladen...