Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Zeeland - Amable Kamperland

Datum: donderdag 30 november 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Lloyd Oudeman (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Amable Kamperland, Veerweg 76, 4493 AT Kamperland

BitterBallenBorrel Zeeland

BitterBallenBorrel Zeeland is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij Amable Kamperland het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 


ProgrammaBitterBallenBorrel Zeeland bij Amadore groep

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Bee Foundation
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur “Het Bedrijf” Perspectief Zeeland
20.00 uur Afsluiting
20:15 beUnited Diner

 

motto

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel. Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

Bee Foundation

‘Meer voedsel voor bijen, hommels en vlinders met Bee Miles van Bee Foundation’… Zet een bij op een bloem en geef haar te eten.Word je er blij van als bijen, hommels en vlinders voldoende kunnen eten?

En word je er blij van dat ze daardoor ook voor jouw eten kunnen zorgen? Voor 25 euro heb je al 5 vierkante meter bijenoase. Op die strook zaait Bee Foundation dan namens jou sterke planten in met een hoge voedingswaarde. Ook investeer je in professioneel beheer, zodat een gezond leefgebied ontstaat. Dat is hoognodig nu 90 procent van agrarisch Nederland voor bijen niet meer geschikt is om te leven. En dat terwijl bijen, hommels en vlinders verantwoordelijk zijn voor 75 procent van ons voedsel.

Wat is er mooier dan de verloren meters terug te winnen? Terwijl je weet dat door een groeiende samenwerking van mensen en bedrijven overal langs het spoor, de weg of het water voedzame bijenweides, bijenbomen en bijendaken verschijnen.

Onze klanten zijn onder meer: Radboud UMC, DutchSpirit, Geobuzz, Stoomtram Hoorn Medemblik, Gemeente Zwijndrecht, Landschapsbeheer Gelderland, Springtij Forum, Triodos Bank, Nicolaas Pierson Foundation, Melvita Honing, De Traay, Stichting Phusis, SBB, IVN.

In 2016 stonden we in de picuture in Happinez, Vrij Nederland, De Correspondent, Trouw en AD.

BitterBallenBorrel Bee Foundation Sonne Copijn

 

 

Verloting  “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Zeeland verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Gorinchem met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Perspectief Zeeland

Als werving- en selectiebureau zetten wij ons in om (hoog)opgeleide mensen met een vorm van autisme aan een geschikte baan te helpen. We ondersteunen ze in een zoektocht naar de baan die past bij hun opleiding en expertise.

Aan de andere kant kunnen de werkgevers terecht voor advies, werving & selectie of detachering, maar ook voor workshops die gegeven worden voor directe collega’s binnen het bedrijf.  Zo creëren we een win-win situatie voor zowel werkgever als werknemer!

Perspectief Zeeland wil een verschil maken in het leven van mensen met een vorm van autisme. Wij willen bijdragen aan het succes van bedrijven die open staan om briljante, hoogbegaafde en goed opgeleide mensen met autisme aan te nemen.

BitterBallenBorrel Perspectief Zeeland werving selectie bureau autisme eva hordijk

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beunited diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner. Het informele karakter maakt het mogelijk om je partner deel te laten nemen.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Zeeland wordt georganiseerd in samenwerking met:

Lloyd Oudeman Marc Schouten
BitterBallenBorrel Zeeland Amable Kamperland Noord-Beveland Lloyd Oudeman BitterBallenBorrel cashback solutions marc schouten lyoness

Locatie

Amable Kamperland
Veerweg 76
4493 AT , Kamperland

Amable is de nieuwe trekpleister van Kamperland, gelegen in de Zeeuwse gemeente Noord-Beveland.

Amable is gesitueerd in een voormalig hervormde kerk, hierbij zijn veel van de oude elementen en details intact gelaten.

Bij Amable kunt u, voor een zakelijke lunch, diner ,genieten van de toegankelijke en verrassende gerechten in authentieke sfeer of gewoon een goede kop koffie!

In de gerechten zijn veel Oudhollandse smaken te herkennen. Zo worden er vlees- en visklassiekers geserveerd die per ons worden afgesneden.

BitterBallenBorrel Zeeland Amable Kamperland Noord-Beveland Lloyd Oudeman

Kaart wordt geladen...