Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Zeeland - Amable Kamperland

Datum: donderdag 29 maart 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Lloyd Oudeman (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Amable Kamperland, Veerweg 76, 4493 AT Kamperland

BitterBallenBorrel Zeeland

BitterBallenBorrel Zeeland is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij Amable Kamperland het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 


PROGRAMMABitterBallenBorrel Zeeland bij Amadore groep

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur “Stop met smeren – start met monteren!”
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19:30 uur Mr. Lau Shoecare
20.00 uur Afsluiting
20:15 beUnited Diner

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel. Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

“Stop met smeren – start met monteren!”

Peter de Bruine van Lubo International BV heeft een droog smeermiddel op biologische basis ontwikkeld voor (RVS) schroefdraadverbindingen wat al standaard is aangebracht als u de bouten aanschaft bij de groothandel. Smeren en schoonmaken is verleden tijd en het voorkomt dat de bout-moer verbinding zich vast vreet. Lubo is de perfecte vervanging voor de huidige montagepasta. Dat klinkt toch voor iedere monteur als muziek in de oren?

Daarnaast werkt het lubricant ook met hoge snelheden, waardoor het nog eenvoudiger kan worden gemonteerd. Het gevolg: een grote besparing op monteurs-uren. Ook op het gebied van assemblage en onderhoud van windmolens (op zee) liggen er grote kansen: milieuvriendelijke smering voor Zeeuwse windenergie. Nooit meer smeren met montagepasta levert ook milieuwinst op, want Lubo International werkt enkel met natuurlijke grondstoffen. Verder is Lubo het enige droge smeermiddel ter wereld wat voldoet aan de internationale FDA-norm waardoor het uitermate geschikt is voor de voedingsindustrie.

BitterBallenBorrel lubo international Peter de Bruine

 

Verloting  “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Zeeland verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Gorinchem met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

 Mr. Lau Shoecare

Oorspronkelijk begon het met interesse in herenkleding, waarbij ook het benodigde schoeisel hoort. Hierdoor ben ik me gaan verdiepen in het onderhouden van schoenen. Want “A man buys shoes, a gentleman takes care of them.” – The Bespoke Dudes.

Uiteindelijk is dit door gegroeid in samen werking met Barber Djivi tot een schoenpoets service. Een barbier en schoenpoetser is een klassieke combinatie die vandaag de dag dus ook nog prima werkt. Je kan ook je schoenen op verschillende plekken afgeven, met je naam, telefoon nummer en eventuele wensen. Verder ben ik bij verschillende markten en events te vinden.

Dus waarom je schoenen laten poetsen en onderhouden? Een auto breng je naar de APK, waarom dan ook niet je favoriete schoenen, die al ingelopen zijn? Door ze regelmatig te verzorgen blijven ze er goed uit zien en gaan ze langer mee.

Trek je beste paar gedragen schoenen aan naar BitterBallenBorrel en ervaar hoe ze als nieuw kunnen worden!

BitterBallenBorrel Mr. Lau Shoecare

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beunited diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner. Het informele karakter maakt het ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Zeeland wordt georganiseerd in samenwerking met:

Lloyd Oudeman
Marc Schouten
Lizette de Vries
Michele Snijders–Swaager
BitterBallenBorrel Zeeland Amable Kamperland Noord-Beveland Lloyd Oudeman BitterBallenBorrel cashback solutions marc schouten lyoness
BitterBalenBorrel Talentvertaler Lizette de Vries
BitterBallenBorrel Praktijk Swaager Michèle Snijders-Swaager

Locatie

Amable Kamperland
Veerweg 76
4493 AT , Kamperland

Amable is de nieuwe trekpleister van Kamperland, gelegen in de Zeeuwse gemeente Noord-Beveland.

Amable is gesitueerd in een voormalig hervormde kerk, hierbij zijn veel van de oude elementen en details intact gelaten.

Bij Amable kunt u, voor een zakelijke lunch, diner ,genieten van de toegankelijke en verrassende gerechten in authentieke sfeer of gewoon een goede kop koffie!

In de gerechten zijn veel Oudhollandse smaken te herkennen. Zo worden er vlees- en visklassiekers geserveerd die per ons worden afgesneden.

BitterBallenBorrel Zeeland Amable Kamperland Noord-Beveland Lloyd Oudeman

Kaart wordt geladen...