Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Zeeland - Amable Kamperland

Datum: donderdag 31 mei 2018
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Lloyd Oudeman (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Amable Kamperland, Veerweg 76, 4493 AT Kamperland

BitterBallenBorrel Zeeland

BitterBallenBorrel Zeeland is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om bij Amable Kamperland het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.


 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Zeeland bij Amadore groep

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur ‘Strategisch Samenwerken’ 
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
20.00 uur Afsluiting
20:15 Natafelen tijdens beUnited Diner

– ervaar de gratis Stoel massage van Harmonic Touch –

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel. Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.

 

Creatiever & Productiever door Ontspanning

Ook benieuwd hoe u uw medewerkers creatief, energiek, productief en ontspannen kunt houden? Door dagelijks in dezelfde houding te zitten en hetzelfde werk te doen ontstaat er een routine. Dit werkt belemmerend en om dit te voorkomen, kunt u uw medewerkers regelmatig een korte stoelmassage op kantoor aanbieden.

Met een luisterend oor, een frisse blik en een powermassage sturen we medewerkers met een positievere mindset terug naar de werkplek. Als dit op regelmatige basis wordt aangeboden, zal u het verschil al op korte termijn waarnemen. Op de aankomende BitterBallenBorrel, nodig ik u uit voor een gratis stoelmassage zodat u het zelf kunt ervaren. Ik kijk er naar uit u te ontmoeten.

BitterBallenBorrel Harmonic Touch Jacqueline Tak

 

‘Strategisch Samenwerken’

Vandaag de dag is het als ondernemer haast onmogelijk om alles alleen voor elkaar te krijgen. Samenwerken is niet alleen een must… samen kom je ook veel verder.

Maar samenwerken is niet altijd eenvoudig. Wat is het doel van de samenwerking? En wat is het gezamenlijke fundament van de samenwerking? Is dat omdat je hetzelfde vak deelt? Of omdat je samen dezelfde markt wil benaderen? Zijn er nog andere zaken waarop je een samenwerking kan bouwen?

Jacob van Hoek zal tijdens de lezing ‘Strategisch Samenwerken’ antwoorden geven op deze vragen en reikt je gereedschap aan om zo’n samenwerking aan te gaan. Na deze korte maar krachtige uiteenzetting kan je – onder het genot van een drankje en een bitterbal – direct aan de slag met samenwerken. Want samen kom je verder! :-) BitterBallenBorrel Life Designer Jacob van Hoek

 

Verloting  “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Zeeland verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Gorinchem met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit; – tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel, – tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel, – tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel, – 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

NATAFELEN BitterBallenBorrel beunited diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken… Meld je bij binnenkomst BitterBallenBorrel aan voor het aansluitende beUnited Diner. Het informele karakter maakt het ook mogelijk om je partner deel te laten nemen.

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio. BitterBallenBorrel Zeeland wordt georganiseerd in samenwerking met:

 

Lloyd Oudeman
Marc Schouten
Lizette de Vries
Michele Snijders–Swaager
BitterBallenBorrel Zeeland Amable Kamperland Noord-Beveland Lloyd Oudeman BitterBallenBorrel cashback solutions marc schouten lyoness
BitterBalenBorrel Talentvertaler Lizette de Vries
BitterBallenBorrel Praktijk Swaager Michèle Snijders-Swaager

Locatie

Amable Kamperland
Veerweg 76
4493 AT , Kamperland

Amable is de nieuwe trekpleister van Kamperland, gelegen in de Zeeuwse gemeente Noord-Beveland.

Amable is gesitueerd in een voormalig hervormde kerk, hierbij zijn veel van de oude elementen en details intact gelaten.

Bij Amable kunt u, voor een zakelijke lunch, diner ,genieten van de toegankelijke en verrassende gerechten in authentieke sfeer of gewoon een goede kop koffie!

In de gerechten zijn veel Oudhollandse smaken te herkennen. Zo worden er vlees- en visklassiekers geserveerd die per ons worden afgesneden.

BitterBallenBorrel Zeeland Amable Kamperland Noord-Beveland Lloyd Oudeman

Kaart wordt geladen...