Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Vlissingen - Pier 7

Datum: donderdag 21 februari 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Zeeland (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Pier 7, Boulevard Evertsen 1, 4382 AG Vlissingen

BitterBallenBorrel Vlissingen februari 2019 in sync with the future

 

BitterBallenBorrel Vlissingen

BitterBallenBorrel Zeeland is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.


 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Pier 7 Zandpaviljoen

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing 40Hz …In Sync with the Future 
19.15 uur Verloting pitch “Het Bedrijf”
19:20 uur Pitch Fotograaf Angelique
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur  Natafelen

 

40Hz

In Sync with the Future

Gerrit Jan Leenders werkt al meerdere decennia succesvol achter de schermen als gesprekspartner om cliënten te laten schitteren. Maak kennis met Mind-reSet® Anders KIJKEN/DENKEN/DOEN.

Deze transitiefase biedt kansen, die acceleren met “quantumsprongen”. De komende 50 jaar verandert er meer dan er in de afgelopen 50 decennia veranderd is. Creatieve ondernemers, leiders, pioniers, zzpers, artiesten, particulieren hebben regelmatig contact om:- Management te updaten in #leiderschap. – Meer doeltreffend te communiceren. – Zelfvertrouwen te herstellen/versterken. – Te leren omgaan met de manipulatieve buitenwereld, social media, populisme, fake news etc.
.BitterBallenBorrel 40HZ Gerrit Jan Leenders

 

VERLOTING “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om je bedrijf in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Vlissingen verloten wij een pitch bij BitterBallenBorrel Vlissingen ter waarde van 495,– eur excl. BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Fotograaf Angelique

voor bedrijven en particulieren

Fotograaf Angelique maakt sfeervolle portretfoto’s en fotoreportages voor particulieren en bedrijfsreportages voor bedrijven.

Tijdens deze editie van BitterBallenBorrel Vlissingen zullen er foto’s gemaakt worden door Angelique Lapré , een enthousiaste fotografe met gevoel voor sfeer bij het nog zeer jonge bedrijf Fotograaf Angelique.

BitterBallenBorrel Fotograaf Angelique

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

beUnited diner

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Vlissingen bij Pier 7 wordt georganiseerd in samenwerking met:

Niek Damen
Willemijn Lijnse
Mirjam Kieboom
Michele Swaager
Ruud Verschoor
BitterBallenBorrel Vlissingen Pier 7 Niek Damen BitterBallenBorrel Inside middelburg willemijn lijnse BitterBallenBorrel Buro M Mirjam Kieboom BitterBallenBorrel Praktijk Swaager Michèle Snijders-Swaager BitterBallenBorrel BurnOutTeam Ruud Verschoor

 

 

——————————————————————————————————————————————————————————–

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Pier 7
Boulevard Evertsen 1
4382 AG, Vlissingen

Van harte welkom bij Zandpaviljoen Pier 7!

Bij Zandpaviljoen Pier 7 organiseert u de leukste personeelsuitjes, bedrijfsevenementen of (netwerk)borrels.

Heeft u iets te vieren met familie of vrienden? Een volledig georganiseerd feest,  lunch, diner, borrel, private diner, BBQ of kinderfeestje. Alles is mogelijk bij Pier 7!

Pier 7 zorgt voor een volledig programma afgestemd op uw wensen. Dit in combinatie met ontbijt, lunch, borrel en diner, ook overnachten in de Beachrooms behoort ook tot de vele mogelijkheden.

Pier 7 doet er alles aan om iedere gelegenheid onvergetelijk te maken!

BitterBallenBorrel Vlissingen Pier 7 Niek Damen

Kaart wordt geladen...