Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Vlissingen - Pier 7

Datum: donderdag 21 maart 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Zeeland (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Pier 7, Boulevard Evertsen 1, 4382 AG Vlissingen

BitterBallenBorrel Vlissingen 21 maart 2019

BitterBallenBorrel Vlissingen

BitterBallenBorrel Zeeland is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.


 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Pier 7 Zandpaviljoen

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Winnaarsmentaliteit
19.15 uur Verloting pitch “Pitch Het Bedrijf”
19:20 uur Pitch Pier7
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur  Natafelen

 

Winnaarsmentaliteit

Rob Wuijster over: Winnaarsmentaliteit, positief coachen, gedachtenkracht en teambuilding

Rob Wuijster is een motiverende spreker en spreekt over de volgende onderwerpen: creëren winnaarsmentaliteit, positief coachen, je gedachten zijn je krachten en teambuilding.

Rob is voormalig bondscoach van het Zwitserse Nationale Heren Hockeyteam. Daarnaast was hij clubtrainer/coach van een tweetal hockeyclubs bij verschillende Europa Cups.

Ook is hij als mental coach in de sport werkzaam geweest bij o.a. twee BVO’s en bij het Nederlandse Rugbyteam onder 18. Daarnaast heeft hij bij de ijshockeybond bijgedragen aan de opleiding van trainers en coaches.

BitterBallenBorrel Rob wuijster over: Winnaarsmentaliteit, positief coachen, gedachtenkracht en teambuilding

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om je bedrijf in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Vlissingen verloten wij een pitch bij BitterBallenBorrel Vlissingen ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pier7

OOG VOOR DUURZAAMHEID

Wij heten u van harte welkom bij het enige echte Zandpaviljoen van Vlissingen! Met veel enthousiasme stellen wij het team van Pier 7 aan u voor. Wij zijn een jong en ambitieus team die met veel passie en overtuiging invulling geeft aan het nieuwe plan op het Badstrand. De gebroeders Niek, Valentijn en Jelle Damen nemen hierin, sinds vorig jaar, het voortouw.

Pier 7 is voorzien van moderne gebouwautomatisering in de vorm van domotica (KNX). Hiermee kan op efficiënte wijze gestuurd worden op gebruik van verlichting en verwarming, terwijl een hoge mate van comfort behouden blijft. Genieten met oog voor duurzaamheid.

Heeft u iets te vieren met familie of vrienden? Een volledig georganiseerd feest,  lunch, diner, borrel, private diner, BBQ of kinderfeestje. Alles is mogelijk!

BitterBallenBorrel Pier7 Vlissingen niek valentijn damen strandpaviljoen

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken… Het diner bestaat uit een speciaal BitterBallenBorrel keuzemenu voor € 18,50 p.p. incl 1 consumptie (bier/wijn/fris)

Pier 7 Burger
of
Verse Fish & Chips 

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het uiteraard ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen.

BitterBallenBorrel natafelen Pier7

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Vlissingen bij Pier 7 wordt georganiseerd in samenwerking met:

Niek Damen
Willemijn Lijnse
Mirjam Kieboom
Michele Swaager
Ruud Verschoor
BitterBallenBorrel Vlissingen Pier 7 Niek Damen BitterBallenBorrel Inside middelburg willemijn lijnse BitterBallenBorrel Buro M Mirjam Kieboom BitterBallenBorrel Praktijk Swaager Michèle Snijders-Swaager BitterBallenBorrel BurnOutTeam Ruud Verschoor

——————————————————————————————————————————————————————————–

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Pier 7
Boulevard Evertsen 1
4382 AG, Vlissingen

Van harte welkom bij Zandpaviljoen Pier 7!

Bij Zandpaviljoen Pier 7 organiseert u de leukste personeelsuitjes, bedrijfsevenementen of (netwerk)borrels.

Heeft u iets te vieren met familie of vrienden? Een volledig georganiseerd feest,  lunch, diner, borrel, private diner, BBQ of kinderfeestje. Alles is mogelijk bij Pier 7!

Pier 7 zorgt voor een volledig programma afgestemd op uw wensen. Dit in combinatie met ontbijt, lunch, borrel en diner, ook overnachten in de Beachrooms behoort ook tot de vele mogelijkheden.

Pier 7 doet er alles aan om iedere gelegenheid onvergetelijk te maken!

BitterBallenBorrel Vlissingen Pier 7 Niek Damen

Kaart wordt geladen...