Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Zeeland - Smizelokaal

Datum: donderdag 15 augustus 2019
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Zeeland (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Smizelokaal, Spoorstraat 21-23 , 4431 NK 's-Gravenpolder

BitterBallenBorrel Zeeland

BitterBallenBorrel Zeeland is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander, waar die ander wat aan heeft.


 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Pier 7 Zandpaviljoen

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing
19.15 uur Verloting pitch “Het Bedrijf”
19:20 uur Pitch
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur  Natafelen

 

 

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan bij beUnited en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited coöperatie U.A. heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

 

 

VERLOTING “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om je bedrijf in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Breda verloten wij een pitch bij BitterBallenBorrel Breda ter waarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

NATAFELEN

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten, na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

beUnited diner

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aanmelden kan dat via de website of via e-mail.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Vlissingen bij Pier 7 wordt georganiseerd in samenwerking met:

Niek Damen
BitterBallenBorrel Vlissingen Pier 7 Niek Damen

Locatie

Smizelokaal
Spoorstraat 21-23
4431 NK, 's-Gravenpolder

Je kunt bij Smizelokaal terecht voor themafeesten, verjaardagen, bruiloften en kinderfeestjes tot maximaal 40 personen en een stijlvolle omgeving.

Smizelokaal is multifunctioneel. Het is geschikt voor kleine feesten en evenementen en beschikt over een eigen keuken waar gekookt kan worden. Als u bij ons een zaal huurt, kunt u gebruik maken van de keukenruimte.

Daarnaast bieden ze ook artiesten, decoratie en andere programmaonderdelen aan die het ontvangst compleet maken. Of het nu voor een receptie, een zakelijke meeting, een bruiloft of themafeest is.

Tevens beschikt Smizelokaal over een eigen parkeerplaats, gasten kunnen hier onbeperkt gratis parkeren.  U biedt hiermee uw gasten extra comfort en gemak.

BitterBallenBorrel SMIZE lokaal Zeeland

 

 

Kaart onbeschikbaar