Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Zwolle - Lumen Hotel & Events

Datum: donderdag 23 november 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Zwolle (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Lumen Hotel & Events, Stadionplein 20, 8025CP Zwolle

Revolution Slider Error: Slider with alias fotos-zwolle not found.

Maybe you mean: 'sponsors-landelijk' or 'locatie-partners' or 'fotos-amsterdam' or 'locatie-44297' or 'ArnhemFotos' or 'fotos-DenBosch' or 'locatie-37334' or 'fotos-Eindhoven' or 'locatie-37151' or 'fotos-nijmegen' or 'locatie-8620' or 'fotos-utrecht' or 'locatie-40230' or 'DIENSTEN' or 'fotos-Lansingerland' or 'locatie-42588' or 'fotos-denhaag' or 'fotos-lelystad' or 'locatie-33178' or 'fotos-rotterdam' or 'fotos-breda' or 'locatie-41438' or 'fotos-vlissingen' or 'locatie-42083' or 'fotos-almere' or 'locatie-45494' or 'fotos-Haarlem/Zandvoort' or 'locatie-24215' or 'Locatie-10015' or 'fotos-maastricht' or 'fotos-aalsmeer' or 'Locatie-10512' or 'locatie-' or 'fotos-Leiderdorp' or 'locatie-36713' or 'locatie-45327' or 'locatie-33877' or 'fotos-assen' or 'locatie-36863' or 'fotos-BiesBosch' or 'locatie-33019' or 'FotosGroeneHart' or 'fotos-tilburg' or 'locatie-42351' or 'locatie-13344' or 'locatie-36715' or 'fotos-holten' or 'locatie-13948' or 'locatie-39010' or 'fotos-woerden' or 'locatie-37201' or 'fotos-drenthe' or 'locatie-44988' or 'locatie-16552' or 'foto-wtc' or 'fotos-inspired023' or 'locatie-17264' or 'locatie-35923' or 'locatie-23105' or 'locatie-40310' or 'locatie-25346' or 'fotos-West-Brabant' or 'slider69' or 'locatie-37594' or 'fotos-deventer' or 'fotos-heerenveen' or 'locatie-47084' or 'fotos-inspriration360' or 'locatie-27505' or 'beUnited-Academy-midden' or 'beUnited-Academy-footer' or 'slider78' or 'beUnited-Academy' or 'fotos-harderwijk' or 'fotos-cuijk' or 'locatie-31415' or 'locatie-27975' or 'locatie-32498' or 'fotos-amsterdam-accor' or 'Cuijk Foto' or 'beUnited-Academy-header' or 'beUnited-Academy-Partner-CEO' or 'beUnited-Academy-CEO-Facebook' or 'beUnited-Academy-CEO-Linkedin' or 'beUnited-Academy-CEO-Google' or 'locatie-41774' or 'locatie-44290'

 

BitterBallenBorrel Zwolle

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

 

Programma BitterBallenBorrel Zwolle

17.00 uur Start Netwerken met JAZZ
18.00 uur MKB Doorstart – Jeroen Koster
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur Presentatie VladaVisuals
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur start beUnited Diner

 

– uniek duo-JAZZ concert saxofonist Tom Leeuwenburg & pianist Neal Nieuwenkamp –

 

Netwerken met Ballen

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Tom Leeuwenburg | Saxofonist

Tom Leeuwenburg (Rotterdam, 1993) is een saxofonist die op vele terreinen actief is in de muziek. Zo organiseert hij concerten bij de Room for Jazz Sessions, is hij voorzitter van de Stichting Jazz in Zwolle en treed hij veel op in uiteenlopende bezettingen. Dit zijn bezettingen variërend van jazzmuziek, tot duitse hiphop en van crazy piano shows tot deephouse muziek in Berlijnse clubs.
Hij heeft zijn studie afgerond aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle waarna hij nu druk bezig met het ontwikkelen van zijn eigen composities en het vormgeven van de “Zwolsche Jazznacht”, een jazzfestival die gepland staat voor het najaar van 2018.

Samen met zijn band het “Tom Leeuwenburg Jazz Kwartet” speelt hij veel op bruiloften, recepties en bedrijfsevents op zowel de voorgrond als op de achtergrond. Op donderdag 22 november is hij erbij met zijn vaste pianist Neal Nieuwenkamp voor een uniek duo-concert tijdens de BitterBallenBorrel in Zwolle.

BitterBallenBorrel Tom Leeuwenburg Jazz Kwartet

 

 

MKB Doorstart

MKB Doorstart is een landelijk werkende, onafhankelijke, not-for-profit stichting die vroegsignalering van (financiële) problemen organiseert en hulp biedt aan mkb-ondernemers en zzp’ers met een in de kern levensvatbaar bedrijf, maar die hulp nodig hebben om hun bedrijf gezond te houden.

De drie pijlers van MKB Doorstart zijn: vroegsignalering, analyse van de vraag-achter-de-vraag en ‘warme’ overdracht aan een gespecialiseerde partij.

Jeroen Koster zal jullie duidelijk maken dat MKB Doorstart niet alleen een snelle, maar ook de best passende verbinding biedt tussen hulpvraag en praktische ondersteuning.

BitterBallenBorrel MKB Doorstart Jeroen Koster

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Zwolle verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Zwolle met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

VladaVisuals

VladaVisuals staat voor de visualisatie en zelf-expressie. Visuals versterken jouw communicatie.

Bij de interne bieden ze een houvast tijdens de co-creatie of laat mensen op de gemaakte afspraken in vorm van een geschetste beeldverslag terug vallen.

Bij de externe communicatie vinden deelnemers alle inhoud en al je inspanningen terug in een sprankelend beeldend (presentatie)overzicht. Daarnaast speelt visualisatie een rol bij de verbindende workshops.. Denk aan de teambuilding of de realisatie van de gezamenlijke doel/droom.

BitterBallenBorrel vlada visuals Vlada Lisinenko

 

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten en start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen. 

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

Bereikbaarheid,

BitterBallenBorrel Zwolle is zowel per auto als openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. (Routebeschrijving PDF) Op een paar minuten afstand vind je de A28 richting Amersfoort en Meppel en ook per bus is het IJsseldelta Center goed te bereiken. Klik hier voor een overzicht van alle buslijnen richten het stadionterrein.

Gratis parkeren

Voor bezoekers die met eigen vervoer komen, hebben wij maar liefst 1.250 gratis parkeerplaatsen en electrische oplaad punten.(Routebeschrijving PDF)

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Zwolle wordt georganiseerd in samenwerking met:

Jaap Zijffers

Sandra Prinsen

Leo Greiner

Bart Stribos

BitterBallenBorrel Lumen Hotel & Events Zwolle BitterBallenBorrel Klinisch acupuntuur Centrum KAC Zwolle Sandra Prinsen BitterBallenBorrel Domus makelaardij leo greiner BitterBallenBorrel Business Next Level Bart Stribos

Locatie

Lumen Hotel & Events
Stadionplein 20
8025CP , Zwolle

Routebeschrijving  OV-planner

Lumen Hotel & Events is een unieke locatie in Zwolle!

Met 28 multifunctionele zalen, een 4 sterren hotel met 125 kamers en een top restaurant gevestigd in het stadioncomplex van Eredivisie club PEC Zwolle.

Meeting, vergadering of feest met uitzicht op het veld?

Private dining? Of een congres met 600 genodigden?

U bent meer dan welkom bij ons!

1.250 gratis parkeerplaatsen, electrische oplaadpunten, WIFI.

Tot ziens bij Lumen!BitterBallenBorrel Lumen Hotel & Events Zwolle

Kaart wordt geladen...