Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Zwolle - Lumen Hotel & Events

Datum: donderdag 21 december 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Zwolle (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Lumen Hotel & Events, Stadionplein 20, 8025CP Zwolle

 

BitterBallenBorrel Zwolle

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Zwolle

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur KAC Zwolle
19.30 uur Presentatie Administratiekantoor Stelder
20.00 uur Afsluiting

 

Moto

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

KAC Zwolle

KAC Zwolle is een voor Nederland unieke acupunctuurkliniek met uitsluitend hooggekwalificeerde specialisten, erkend door beroepsorganisaties en de medische wereld.

Wij behandelen al jaren met uitstekend resultaat klachten en aandoeningen als reuma, neuropathie, burn-out, longaandoeningen, pijn enzovoort. En dat doen wij voor jong en oud.

Om dit blijvend te realiseren moet KAC altijd up to date zijn voor wat betreft de medische ontwikkelingen. Zeker omdat wij uitsluitend maatwerk leveren.

Dit betekent ook dat eerlijkheid, respect en duidelijkheid over de herstelkansen en herstelduur in het gratis kennismakingsgesprek al worden aangegeven.

Wat dit voor u betekent? Maak een afspraak en ervaar de verbazingwekkende conclusies over uw gezondheid, enkel door polsdiagnose.’

BitterBallenBorrel KAC Klinisch Acupunctuur Centrum Zwolle Joost Steenbeek Owen van de Ridder Sandra Prinsen

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Zwolle verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Zwolle met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Administratiekantoor Stelder

Administratiekantoor Stelder biedt voor elk bedrijf maatwerkoplossingen, op zowel administratief als op belastinggebied m.a.w. wel het gemak en de zekerheid van je eigen administratieafdeling, maar zonder de daarmee samenhangende hoge (loon)kosten.

Administratiekantoor Stelder wordt gerund door een zeer ervaren administrateur die de meeste werkzaamheden zelf verricht, zodat u verzekerd bent van zijn volledige aandacht.

Uw administratie wordt met een maximum aan deskundigheid en enthousiasme verwerkt.

BitterBallenBorrel Administratiekantoor Stelder Henri Stelder

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen.

Bereikbaarheid,

BitterBallenBorrel Zwolle is zowel per auto als openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. (Routebeschrijving PDF) Op een paar minuten afstand vind je de A28 richting Amersfoort en Meppel en ook per bus is het IJsseldelta Center goed te bereiken. Klik hier voor een overzicht van alle buslijnen richten het stadionterrein.

Gratis parkeren

Voor bezoekers die met eigen vervoer komen, hebben wij maar liefst 1.250 gratis parkeerplaatsen en electrische oplaad punten.(Routebeschrijving PDF)

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke BitterBallenBorrel wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Zwolle wordt georganiseerd in samenwerking met:

Jaap Zijffers

Sandra Prinsen

Leo Greiner

Bart Stribos

BitterBallenBorrel Lumen Hotel & Events Zwolle BitterBallenBorrel Klinisch acupuntuur Centrum KAC Zwolle Sandra Prinsen BitterBallenBorrel Domus makelaardij leo greiner BitterBallenBorrel Business Next Level Bart Stribos

Locatie

Lumen Hotel & Events
Stadionplein 20
8025CP , Zwolle

Routebeschrijving  OV-planner

Lumen Hotel & Events is een unieke locatie in Zwolle!

Met 28 multifunctionele zalen, een 4 sterren hotel met 125 kamers en een top restaurant gevestigd in het stadioncomplex van Eredivisie club PEC Zwolle.

Meeting, vergadering of feest met uitzicht op het veld?

Private dining? Of een congres met 600 genodigden?

U bent meer dan welkom bij ons!

1.250 gratis parkeerplaatsen, electrische oplaadpunten, WIFI.

Tot ziens bij Lumen!BitterBallenBorrel Lumen Hotel & Events Zwolle

Kaart wordt geladen...