Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Zwolle - Lumen Hotel & Events

Datum: donderdag 21 december 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Zwolle (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Lumen Hotel & Events, Stadionplein 20, 8025CP Zwolle

 

BitterBallenBorrel Zwolle

BitterBallenBorrel Zwolle is een inspirerende informele netwerkbijeenkomst voor ondernemers, directeuren en managers uit Zwolle e.o.

 

BitterBallenBorrel®

BitterBallenBorrel- sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland – organiseert jaarlijks ruim 300 netwerkborrels op > 25 B2B locaties.

Ruim 102.000 ondernemers, directeuren en managers komen regelmatig in hun eigen regio bij BitterBallenBorrel in informele sfeer netwerken en kennis op doen.

BitterBallenBorrel is een activiteit van beUnited coöperatie U.A, organisator van on-/offline netwerkevenementen, kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor ondernemers in heel Nederland.

 

Programma BitterBallenBorrel Zwolle

17.00 uur Opening

– Netwerken met ballen
– Lezing
– Verloting “Het Bedrijf”
– Presentatie “Het Bedrijf”

20.00 uur Afsluiting

20.15 uur start beUnited Diner

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Verloting “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Zwolle verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Zwolle met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

beUnited DinerBitterBallenBorrel beUnited Diner

beUnited Diner is gezellig natafelen, ervaringen uitwisselen, advies vragen en ondertussen lekker eten en start na afloop van BitterBallenBorrel, zodat BitterBallenBorrel ook een avondje uit is, in plaats van enkel (net)werken…

Meld je bij binnenkomst aan voor het beUnited Diner.  Door het informele karakter van BitterBallenBorrel is het ook mogelijk om je partner aan het beUnited Diner deel te laten nemen. 

 

Aanmelden

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen. Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt aan melden kan dat via website of e-mail.

Bereikbaar, gratis parkeren en WIFI

Lumen Hotel & Events is zowel per auto als openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Op een paar minuten afstand vind je de A28 richting Amersfoort en Meppel en ook per bus is het IJsseldelta Center goed te bereiken. Klik hier voor een overzicht van alle buslijnen richten het stadionterrein.

Voor bezoekers die met eigen vervoer komen, hebben wij maar liefst 1.250 gratis parkeerplaatsen en electrische oplaad punten.(Routebeschrijving)

Daarnaast kunt u in het hele complex gebruik maken van gratis WIFI van zeer hoge kwaliteit. Ideaal voor telewerken, videoconferences of het online streamen van presentaties, evenementen en andere bijeenkomsten.

Organisatieteam

BitterBallenBorrel Zwolle wordt georganiseerd door en voor ondernemers uit Overijssel e.o.

Jaap Zijffers

Sandra Prinsen

Leo Greiner

Bart Stribos

BitterBallenBorrel Lumen Hotel & Events Zwolle BitterBallenBorrel Klinisch acupuntuur Centrum KAC Zwolle Sandra Prinsen BitterBallenBorrel Domus makelaardij leo greiner BitterBallenBorrel Business Building Bart Stribos

Locatie

Lumen Hotel & Events
Stadionplein 20
8025CP , Zwolle

Routebeschrijving  OV-planner

Lumen Hotel & Events is een unieke locatie in Zwolle!

Met 28 multifunctionele zalen, een 4 sterren hotel met 125 kamers en een top restaurant gevestigd in het stadioncomplex van Eredivisie club PEC Zwolle.

Meeting, vergadering of feest met uitzicht op het veld?

Private dining? Of een congres met 600 genodigden?

U bent meer dan welkom bij ons!

1.250 gratis parkeerplaatsen, electrische oplaadpunten, WIFI.

Tot ziens bij Lumen!BitterBallenBorrel Lumen Hotel & Events Zwolle

Kaart wordt geladen...