Registreren Inloggen

Cyber Security Solutions – BitterBallenBorrel Rotterdam

Datum: donderdag 20 augustus 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Rotterdam (Stuur ons een e-mail)
Locatie: Restaurant Het Schielandshuis, Coolsingel 114, 3011 AG Rotterdam

BitterBallenBorrel cyber security solutions Most Defend Ferry Plug header

BitterBallenBorrel Rotterdam

BitterBallenBorrel Rotterdam is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen. Rotterdamse MKB ondernemers, directeuren en managers zijn van harte welkom om bij Restaurant Het Schielandshuis het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening, parkeren kan in de parkeergarage aan de overkant van de straat..

Iedere editie nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor de lezing, verloten we een Pitch voor op de volgende editie en is er meer dan voldoende netwerktijd om met elkaar in gesprek te gaan.

 

Inspireren, informeren, verbinden en verenigen

Inspireren, informeren, verbinden en verenigen, dat is de missie van BitterBallenBorrel®. Het nuttige met het aangename verenigen door MKB ondernemers on- en offline inspirerende succesvolle zakelijke netwerken, contacten, ondersteuning, informatie en content te bieden. Altijd en overal waar vraag ontstaat.

 

beUnited corona sticker 1,5 meter regelgevingPROGRAMMA

16.30 17.00 Inloop, drank halen en plaats toewijzing
17.00 17.30 Netwerken
17.30 17.50 Tafelwissel + drank halen
17.50 18.15 Cyber Security Solutions
18.15 19.00 Netwerken
19.00 19.20 Tafelwissel + drank halen
19.20 19.30 Verloting & Pitch
19.30 20.00 Netwerken
20.00/20.30 Start natafelen

 

Cyber Security Solutions

Bent u zich bewust genoeg van de risico’s van cybercrime?

Traditionele antivirus is bedoeld om kwaadaardige software buiten te houden. Traditionele antiviruspakketten zijn daar redelijk succesvol in maar focussen met name op het buiten houden van bekende dreigingen. Je kunt traditionele antivirus ook wel vergelijken met een griepvaccin. Nieuwe dreigingen worden niet herkent met alle gevolgen van dien. Een minimale verandering in het kwaadaardige stukje software is meestal voldoende om antivirus te omzeilen.

Waarin traditionele antivirus structureel tekortschiet is het beperken van schade wanneer de ongewenste software zich op het systeem heeft weten te nestelen en actief wordt. Want zodra een computervirus zijn kwaadaardige programma eenmaal afdraait kan een traditioneel antivirusprogramma hier niets meer tegen beginnen.

Als de schade vervolgens is aangericht dan zijn de meeste traditionele antivirusprogramma’s niet in staat om hiervan te leren en uw andere systemen, die nu mogelijk ook gevaar lopen, alsnog te beschermen. Zo kan een virus alle systemen in een netwerk uitschakelen. Soms zelfs zonder tussenkomst van enig menselijk handelen. Daarnaast kan een traditionele antivirus de opgelopen schade niet meer herstellen door middel van bijvoorbeeld een ‘rollback’ naar de situatie van voor de aanval.

Maar wat helpt dan wel?

Ferry Plug, Partner bij Must Defend, neemt ons mee in de wereld van Cyber Security, en zal uitleggen welke oplossingen er zijn voor MKB bedrijven. Oplossingen die niet alleen bescherming bieden, maar ook opsporing, verdediging en schadeherstel!

 BitterBallenBorrel cyber security solution Must Defend Ferry Plug

 

PITCH HET BEDRIJF

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “Pitch Het Bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Rotterdam verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch bij BitterBallenBorrel Rotterdam ter waarde van 495,– eur excl BTW.

 

Natafelen

Na afloop van BitterBallenBorrel Rotterdam kan er worden nagetafeld. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. met speciaal Bitterballenborrel menu. De investering in het BitterBallenBorrel menu is € 19,50 p.p., uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom.

 

RESERVEREN VERPLICHT

BitterBallenBorrel is in principe laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen. Binnen de algemene basisregels Corona is het zeer goed mogelijk om BitterBallenBorrel Rotterdam op een veilige manier te organiseren. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers en reserveren is verplicht, met andere woorden reserveer direct aan want vol = vol!

LET OP | Reserveren kan enkel op de website of via e-mail, enkel deze officiële reserveringen worden bevestigd vanuit secretariaat.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd met, voor en door ondernemers uit betreffende stad of regio.

BitterBallenBorrel Rotterdam wordt georganiseerd in samenwerking met:

Eric van Abbe
 Anna Fransen 
Sibrine Verweij
Ronald de Vos
Rita Williams
BitterBallenBorrel Hospitality Masters Eric van Abbe BitterBallenBorrel Must Commit data in the lead Anna Fransen slider BitterBallenBorrel Rijnmond tv radio onlinf sibrine verweij 2 BitterBallenBorrel Trippleade.nl lokaal ondernemen Ronald Vos Restaurant Het Schielandshuis Rotterdam Eric van Abbe

———————————————————————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited  heeft tot doel om MKB ondernemers, directeuren en managers te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Restaurant Het Schielandshuis
Coolsingel 114
3011 AG, Rotterdam

Welkom bij Restaurant Het Schielandshuis

Restaurant Het Schielandshuis  is dé ontmoetingsplek in het centrum van Rotterdam. In dit ‘huis van stad’ staat de stoere keuken van Rotterdam centraal: Eerlijk, no-nonsense en met lokale producten.

Rijke historie

In de inrichting van de brasserie en de stadstuin is de rijke historie vermengd met de sfeer en materialen van een hypermoderne stad. Hier kun je terecht voor een lekker ‘bakkie’ koffie van Rotterdamse koffiebranders, een lunch of voor een goed gesprek en een glas wijn. Ook voor het organiseren van een feestelijke bijeenkomst, een ‘after work’ borrel of bruiloft, is dit de perfecte plek.

Vergaderen

Restaurant Het Schielandshuis beschikt over verschillende zalen waaronder een grote (film)zaal en de unieke stijlkamers. Deze zijn beschikbaar voor de ontvangst van groepen of netwerkbijeenkomsten die in het teken staan van het vooruit brengen van Rotterdam.

Restaurant Het Schielandshuis Rotterdam Eric van Abbe

 

Kaart wordt geladen...