Registreren Inloggen

De Menselijke Maat- BitterBallenBorrel Arnhem

Datum: donderdag 30 juli 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Arnhem (Stuur ons een e-mail)
Locatie: Facility Point Arnhem, Meander 251, 6825 MC Arnhem

BitterBallenBorrel Arnehem De Menselijke maat Igor Wortel powered by beUnited

BitterBallenBorrel Arnhem

BitterBallenBorrel Arnhem is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen. MKB ondernemers, directeuren en managers zijn van harte welkom om in het Grand Cafe van Facility Point Arnhem, het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor de lezing, verloten we een Pitch voor op de volgende editie en is er meer dan voldoende netwerktijd om met elkaar in gesprek te gaan.

 

 

beUnited corona sticker 1,5 meter regelgevingPROGRAMMA donderdag 30 juli

16.30 17.00 Inloop, drank halen en plaats toewijzing
17.00 17.30 Netwerken
17.30 17.50 Tafelwissel + drank halen
17.50 18.15 DE MENSELIJKE MAAT
18.15 19.00 Netwerken
19.00 19.20 Tafelwissel + drank halen
19.20 19.30 Verloting Pitch
19.30 20.00 Netwerken
20.00/20.30 Start natafelen

 

 

DE MENSELIJKE MAAT

Samenwerken doe je niet alleen

Klimaatcrisis, corona crisis, stikstof crisis, we grossieren in de crises maar zien weinig oplossingen…Vaak worden er zelfs oplossingen opgezet en vervolgens afgeschoten, zoals met biomassa.

Het verschil zit hem in ‘de menselijke maat’, hoe gebruiken, begrijpen en zetten we technologie in bij crisisbeheersing? Wat is er nu al voor handen? Waar zit de kracht van het KB en MKB?

In 25 minuten zal Igor Wortel van PHALANXES een aantal perspectieven en oplossingen laten zien. Samen met beUnited heeft hij voor het MKB het Diamond concept ontwikkeld. Samenwerken doe je immers niet alleen!

Igor Wortel

Als mijningenieur probeert Igor Wortel vanuit de historie en de geologie het resultaat van soms miljoenen jaren te verklaren tot in het allerkleinste detail en daar een optimaal proces op af te stemmen. Iedere stap in het proces telt, heeft invloed op het eindresultaat en zal dus het (mijnbouw)algoritme beïnvloeden. Vanuit die achtergrond en detailniveau kijkt Igor naar omgevingen.

Hij probeert de historie te herleiden op basis van data, analyse en daar de nieuwste technologie op toe te passen. De juiste PHALANX samen te stellen. Dus heb je vragen of nieuwe, digitale technologie? Zoek je naar toepasbaarheid van data in je dagelijks werk? Wil je weten wanneer welke vorm van artificiële intelligentie wat toe kan voegen? Reserveer en kom langs.

 

BitterBallenBorrel powered by beUnited development Diamond Phalanxes

 

PITCH HET BEDRIJF

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “Pitch Het Bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Arnhem verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch bij BitterBallenBorrel Arnhem ter waarde van 495,– eur excl BTW.

 

RESERVEREN VERPLICHT

BitterBallenBorrel is in principe laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen. Binnen de algemene basisregels Corona is het zeer goed mogelijk om BitterBallenBorrels op een veilige manier te organiseren. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers en reserveren is verplicht, met andere woorden reserveer direct aan want vol = vol!

LET OP | Reserveren kan enkel op de website of via e-mail, enkel deze officiële reserveringen worden bevestigd vanuit secretariaat.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd met, voor en door ondernemers uit betreffende stad of regio. BitterBallenBorrel Arnhem in het Grand Cafe van Facility Point Arnhem wordt georganiseerd in samenwerking met:

Eli te Winkel
Aart Pastoor
Lizanne Jakobs
Larysa van Hunen
Esther Sanders
BitterBallenBorrel For Effect De authentieke ondernemers Eli te Winkel BitterBallenBorrel Arnhem PPCI Aart Pastoor
BitterBallenBorrel brilliant work Lizanne Jakobs
BitterBallenBorrel Amulet 8 Coaching & Counseling Larysa van Hunen-Demyanova
BitterBallenBorrel Esther Sanders verliesbegeleiding

———————————————————————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited Netwerk heeft tot doel om MKB ondernemers, directeuren en managers te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Facility Point Arnhem
Meander 251
6825 MC , Arnhem

Bij Facility Point Arnhem vind je jouw kantooroplossing, het business center is gebouwd in 2000 en specifiek ontworpen als business center en daardoor optimaal geschikt voor deze functie. Of het nu gaat over kantoorruimte voor 1 of 20 personen, of alleen een adres, met of zonder telefoon-beantwoording of een uur vergaderen of een trainingsruimte voor 3 dagen.

De diensten van Facility Point Arnhem zijn er op gericht om jou het werken makkelijk te maken.Vanzelfsprekend is de kantooromgeving goed ingericht en zijn de diensten goed georganiseerd. En wat een werkplek pas echt aantrekkelijk maakt is de menselijke factor. Het team van Facility Point Arnhem heeft een jarenlange ervaring die zij graag inzetten om ook jou van dienst te zijn.

Het Grand Café van Facility Point Arnhem is het warme hart van het business center. Van zakelijke lunch(es) tot bijeenkomsten van 200 personen, op kantoor of op locatie, Facility Point Arnhem heeft altijd een passende oplossing voor uw catering vraag.

BitterBallenBorrel Facility point Arnhem

 

Kaart onbeschikbaar