Registreren Inloggen

De Menselijke Maat – BitterBallenBorrel Ulvenhout

Datum: dinsdag 04 augustus 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Pancras Pouw (Stuur ons een e-mail)
Locatie: Restaurant Bistro Savor, Dorpstraat 88, 4851 CN Ulvenhout

BitterBallenBorrel Ulvenhout De menselijke Maat Igor Wortel

BitterBallenBorrel Ulvenhout

BitterBallenBorrel Ulvenhout is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen. MKB ondernemers, directeuren en managers zijn van harte welkom om bij Restaurant Bistro Savor het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening, parkeren op de parkeerplaats aan de andere kant vd weg is gratis.

Iedere editie nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor de lezing, verloten we een Pitch voor op de volgende editie en is er meer dan voldoende netwerktijd om met elkaar in gesprek te gaan.

 

beUnited corona sticker 1,5 meter regelgevingPROGRAMMA 04 augustus as.

16.30 17.00 Inloop, drank halen en plaats toewijzing
17.00 17.30 Netwerken
17.30 17.50 Tafelwissel + drank halen
17.50 18.15 De Menselijke Maat
18.15 19.00 Netwerken
19.00 19.20 Tafelwissel + drank halen
19.20 19.30 Verloting & Pitch
19.30 20.00 Netwerken
20.00/20.30 Start natafelen

 

De Menselijke Maat

Samenwerken doe je niet alleen

Klimaatcrisis, corona crisis, stikstof crisis, we grossieren in de crises maar zien weinig oplossingen…Vaak worden er zelfs oplossingen opgezet en vervolgens afgeschoten, zoals met biomassa.

Het verschil zit hem in ‘de menselijke maat’, hoe gebruiken, begrijpen en zetten we technologie in bij crisisbeheersing? Wat is er nu al voor handen? Waar zit de kracht van het KB en MKB?

In 25 minuten zal Igor Wortel van PHALANXES een aantal perspectieven en oplossingen laten zien. Samen met beUnited heeft hij voor het MKB het Diamond concept ontwikkeld. Samenwerken doe je immers niet alleen!

Igor Wortel

Als mijningenieur probeert Igor Wortel vanuit de historie en de geologie het resultaat van soms miljoenen jaren te verklaren tot in het allerkleinste detail en daar een optimaal proces op af te stemmen. Iedere stap in het proces telt, heeft invloed op het eindresultaat en zal dus het (mijnbouw)algoritme beïnvloeden. Vanuit die achtergrond en detailniveau kijkt Igor naar omgevingen.

Hij probeert de historie te herleiden op basis van data, analyse en daar de nieuwste technologie op toe te passen. De juiste PHALANX samen te stellen. Dus heb je vragen of nieuwe, digitale technologie? Zoek je naar toepasbaarheid van data in je dagelijks werk? Wil je weten wanneer welke vorm van artificiële intelligentie wat toe kan voegen? Reserveer en kom langs.

BitterBallenBorrel powered by beUnited development Diamond Phalanxes

 

PITCH HET BEDRIJF

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “Pitch Het Bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Ulvenhout  verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch bij BitterBallenBorrel Arnhem ter waarde van 495,– eur excl BTW.

 

RESERVEREN VERPLICHT

BitterBallenBorrel is in principe laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen. Binnen de algemene basisregels Corona is het zeer goed mogelijk om BitterBallenBorrel Ulvenhout op een veilige manier te organiseren. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers en reserveren is verplicht, met andere woorden reserveer direct aan want vol = vol!

LET OP | Reserveren kan enkel op de website of via e-mail, enkel deze officiële reserveringen worden bevestigd vanuit secretariaat.

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd met, voor en door ondernemers uit betreffende stad of regio. BitterBallenBorrel Ulvenhout  bij Restaurant Bistro Savor wordt georganiseerd in samenwerking met:

Marc Schouten
Ricardo Jankie
AVEB Landelijk partner beUnited BitterBallenBorrel BitterBallenBorrel restaurant bistro Savor Ulvenhout Ricardo Jankie BitterBallenBorrel Deta Fusion Ricardo Jankie

———————————————————————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited  heeft tot doel om MKB ondernemers, directeuren en managers te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Restaurant Bistro Savor
Dorpstraat 88
4851 CN, Ulvenhout

Genieten in een ongedwongen huiselijke sfeer. Savor voor gezelligheid Sabor voor  de smaak… Aardbei citroen,honingbijenjam,  kaneelbloesem,pepermunt.

Dit is de keuken van Restaurant Bistro Savor, een keuken van kleur & aroma. overheersend en opvallen op uw bord.

Heeft u een speciale gelegenheid te vieren, zoals bijvoorbeeld een verjaardag,een bruiloft, vrijgezellen-feest, personeelsuitje, of een communiefeest.

Dan bent u bij Restaurant Bistro Savor, aan het juiste adres.

Telefonisch reserveren
Restaurant : 076- 886 7046

BitterBallenBorrel restaurant bistro Savor Ulvenhout Ricardo Jankie

Kaart onbeschikbaar