Registreren Inloggen

BitterBallenBorrel Leiden - Autohaag Zeeuw Leiderdorp

Datum: donderdag 09 november 2017
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Iris de Bruin (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Autohaag Zeeuw Leiderdorp, Weversbaan 11-12 , 2352BZ Leiderdorp

BitterBallenBorrel Leiden

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Netwerken met Ballen”, bij Autohaag Zeeuw Leiderdorp het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

PROGRAMMABitterBallenBorrel Leiden

17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur Een inspirator met impact!
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur “Het Bedrijf” UniPartners Leiden
20.00 uur Afsluiting

 

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Een inspirator met impact

Ismael Oudeman is niet op de hoop te vegen bij `die andere` motiverende sprekers, integendeel.

Op geheel eigen wijze en eigenwijs brengt hij een verhaal als een spiegel. Of het nu de koffiedame of de CEO is, de student of de filosoof, Ismael weet telkens net die snaar te raken die nodig is om het levensvuur van de aanhoorders aan te wakkeren.

Met een lach, en soms een traan, puttend uit eigen ervaring of de actualiteit weet hij in zijn spreken mensen echt te te boeien.

Geen spraakwaterval vol rollende oneliners, geen uitgemolken thema`s maar op maat samengestelde motivatie gesprekken naar een groep, of in persoonlijke sfeer.

Moeiteloos weet Ismael zijn publiek doelgericht te motiveren, en ook zeker te inspireren. In verstaanbare klare taal, met hier en daar een moment van overwogen stilte zet hij je telkens weer aan het denken, en geeft je een handvat waar nodig.

Ismael is een positieve realist, zakenman, gezinsman, en een goedlachse veertiger, zijn passie is niet gekopieerd, noch een flauw aftreksel van…. Ismael is van nature een unieke motivator en inspirator, en een algeheel fijn mens.

Een inspirator met impact!

BitterBallenBorrel Ismael Oudeman Een inspirator met impact

 

 

Verloting  “Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Leiderdorp verloten wij “Het Bedrijf”, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Breda met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

UniPartners Leiden

UniPartners Leiden is dé non-profit organisatie die u laat profiteren van de meest up-to-date kennis van universitaire topstudenten. Wij zijn een consultancy netwerk van ambitieuze studenten die samen een academisch adviesbureau leiden met 12 vestigingen verspreid over heel Nederland.

Door onze database vinden wij altijd een juniorconsultant die beschikt over de gewenste studieachtergrond om een project uit te voeren. Op deze manier, weet u als bedrijf dat uw complexe vraagstuk met expertise en passie zal worden uitgevoerd. Wanneer studenten de kans krijgen om hun creatieve en frisse blik los te laten, bouwen zij mee aan een betere toekomst voor uw organisatie.

Wat wij als bedrijf zoeken op de BitterBallenBorrel zijn opdrachtgevers die staan te popelen om op projectbasis gebruik te maken van de meest recente kennis van de Universiteit tegen een laag tarief.

BitterBallenBorrel UniPartners

 

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen.

 

Organisatie

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Leiden bij Autohaag Zeeuw Leiderdorp wordt georganiseerd in samenwerking met:

 

Iris de Bruin Rob van Rooij

Jacco Geschiere

Alan Vinten

Jordi Heilbron

Annemarie Rijkse 
BitterBallenBorrel Autohaag Zeeuw Leiderdorp BitterBallenBorrel EasyJustice com Rob van Rooij BitterBallenBorrel VH WEBVision slider BitterBallenBorrel KunstAnne.nl Annemarie Rijkse

Locatie

Autohaag Zeeuw Leiderdorp
Weversbaan 11-12
2352BZ , Leiderdorp

Autohaag Zeeuw is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit. Autohaag Zeeuw vertegenwoordigt de merken Renault, Dacia, Kia en Ford, voor zowel nieuwe als gebruikte personen-en bedrijfswagens. Met moderne panden, diverse merken en vele nevenactiviteiten staat Autohaag Zeeuw te allen tijde klaar om de klanten optimale service te verlenen.

Autohaag Zeeuw heeft een eigen Fleet Sales-team voor de zakelijke mark. Het team staat klaar voor al uw mobiliteitsvraagstukken. In het assortiment hebben zij vele modellen met een lage bijtelling, zelfs geheel elektrische auto’s. Ook voor bedrijfswagens kunt u bij hen terecht.

Naast de showrooms heeft Autohaag Zeeuw twee Renault Pro+ centers. Deze zijn bij uitstek ingericht voor de zakelijke markt. Daarnaast hebben ze een eigen Rent afdeling in Delfgauw voor korte verhuur, een schade- en herstelbedrijf in Den Haag en een eigen verzekeringstak.

Bij Autohaag Zeeuw bent verzekerd van een uitgebreide dienstverlening, eerlijk en volledig advies en een optimale service. De klant staat altijd centraal, de 320 enthousiaste medewerkers staan altijd voor u klaar met klanttevredenheid hoog in het vaandel!

BitterBallenBorrel Autohaag Zeeuw Leiderdorp

Kaart wordt geladen...