Registreren Inloggen

LinkedIn Zakelijk Cursus - Novotel Amsterdam City

Datum: donderdag 08 november 2018
Tijd: 09:30 - 16:00
Contactpersoon: CEO | Social Media & Online Marketing (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Novotel Amsterdam City, Europaboulevard 10, 1083 AD Amsterdam

LinkedIn Zakelijk Cursus

Voor ondernemers die zich professioneel willen profileren op LinkedIn en een kwalitatief netwerk op willen bouwen om leads/ klanten te genereren. Hands-on cursus, direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk.

Ben jij wel aanwezig op LinkedIn maar niet actief? Een gemiste kans! LinkedIn is het grootste zakelijke platform in Nederland.

Door jouw LinkedIn profiel professioneel in te richten, kan je jouw aanwezigheid vergroten en beter gevonden worden op LinkedIn. Belangrijk is een duidelijke boodschap waarmee jij bedrijf bestaande- en nieuwe klanten kunnen helpen. De klantentrouw is laag dus zorg dat ze jou goed kunnen vinden, zodat je hen kan activeren jouw bedrijf mee te nemen bij het oplossen van hun vraag. 

Klanten gaan eerst onderzoek doen op internet; naar jou, jouw bedrijf en andere aanbieders. Daarvoor moet je wel actief en vindbaar zijn. Jouw LinkedIn profiel is jouw digitaal visitekaartje waarin duidelijk staat waarom ze zaken met jou moeten doen! 

 

Overzicht onderwerpen LinkedIn Zakelijk cursus

– LinkedIn introductie
– LinkedIn functies
– SEO en LinkedIn
– Persoonlijk profiel
– Netwerk/ Groepen
– Bedrijfspagina
– LinkedIn content
– Do’s en don’ts
– Tips en tricks

Het levert je als ondernemer een goede zichtbaarheid op LinkedIn voor bestaande- en nieuwe klanten, een professionele presentatie van jezelf en een professioneel ingerichte bedrijfspagina.  Elke deelnemer ontvangt bij de start van de Summercours een Nederlandstalig Handboek LinkedIn Zakelijk. Dit Handboek is de leidraad voor de docent en dient als naslagwerk voor de deelnemer.

 

Twee dagdelen (3 uur per dagdeel)

Deelnameprijs voor leden van beUnited BitterBallenBorrel is 349,-  euro ex BTW, (normaal 395,- euro),  inclusief Nederlandstalig Handboek LinkedIn voor Zakelijk gebruik en een certificaat van deelname.

 

AANMELDEN

Aanmelden kan hier op de website of door ons een e-mail te sturen

CEO | Social Media & Online Marketing.

Wij zijn een opleidingsorganisatie die gespecialiseerd is in incompany Social Media & Online Marketing cursussen voor zakelijk gebruik. Voor de meest gangbare Social Media platformen en Online Marketing expertises kan je bij ons terecht. Concreet LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram maar ook Google Analytics (SEO) en Google AdWords (SEA).  Zowel voor de basis als de gevorderde cursussen. Contentmarketing en advertising via deze kanalen behoren ook tot de opleidingen.

Het doel om online sales kennis te verhogen, kunnen we onder andere invullen met de Social Selling Expert cursus. Deze cursus hebben laten certificeren door SPEN (Stichting Permanent Educatie Nederland, onderdeel van Lloyd’s Register) en wordt afgesloten met een landelijk erkend certificaat Social Selling Expert.

Maar ook het verhogen van de SEO/ SEA kennis is een vakgebied waar wij voor een professionele bijdrage kunnen leveren. Voor vrijwel elk Social Media en Online vakgebied beschikken wij over gespecialiseerde docenten. Alle cursussen zijn voorzien van een Nederlandstalig Handboek, wat als leidraad dient voor de docent en als naslagwerk voor de deelnemer. Ook online zijn de cursussen te volgen in een blended leervorm.

Mijn persoonlijke kennis is gericht op sales/ accountmanagement en daarmee Social Selling, maar ook het inrichten en gebruiken van CRM systemen. Voor een van de CRM leveranciers in Nederland heb ik de basis gelegd voor hun e-marketing module.

Cursusdeelname Social Media & Online Marketing

Samen met andere ondernemers leer je hoe je Social Media platformen zoals LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram maar ook Google Analytics en Google AdWords in kan zitten om je bereik te vergroten en meer klanten te werven. Door digitaal actief en beter zichtbaar te zijn op Social Media word je gezien als de specialist in jouw vakgebied en gevraagd om dat eens aan tafel te komen toelichten. De cursus is inclusief het Nederlandstalig Handboek gegeven door docenten uit de praktijk veel handige tips en tricks voor meer omzet!

beUnited Academy

beUnited Academy is dé facilitator van zakelijke opleidingen in Nederland en organiseert jaarlijks opleidingen en training voor ondernemers, directieleden en managers.

Daarbij staat het realiseren van samenhang tussen het ambitieniveau van mens en organisatie centraal waardoor de doelstellingen van de organisatie en haar medewerkers eenvoudiger bereikt kunnen worden.

100.000 zakelijke deelnemers

beUnited Academy biedt haar meer dan 100.000 zakelijke deelnemers de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen met programma’s die aansluiten bij de (praktijk) ontwikkelingen in het bedrijfsleven, waarbij kennis, vaardigheden en attitude gecombineerd zijn tot een integraal geheel.

Praktijkgericht

beUnited Academy biedt programma’s waarin wetenschappelijke ontwikkelingen, professionele vaardigheden en de wisselwerking met de praktijk centraal staan. De praktijkervaring is de basis waarop uw nieuwe kennis en vaardigheden ontwikkelt. Deze kunt u vervolgens direct toepassen in uw eigen praktijksituatie. Met als resultaat een daadwerkelijke bijdrage aan uw persoonlijke ontwikkeling en het succes van uw organisatie.

Locatie

Novotel Amsterdam City
Europaboulevard 10
1083 AD, Amsterdam

Novotel Amsterdam City is gemakkelijk bereikbaar, zowel per auto als met openbaar vervoer.

Het hotel ligt op loopafstand van station RAI, pal langs de snelweg A10. In de omgeving vindt u de RAI, zakenwijk de Zuidas en het Amstelpark, allemaal op loopafstand.

U kunt het centrum van Amsterdam bereiken in 15 minuten.

Winkelen kan op het Gelderlandplein, minder dan 5 minuten van het hotel.

BitterBallenBorrel Novotel Amsterdam City

Kaart wordt geladen...