Registreren Inloggen

Summercourse Facebook Zakelijk - Mövenpick Hotel ‘s-Hertogenbosch

Datum: woensdag 15 augustus 2018
Contactpersoon: CEO | Social Media & Online Marketing (Stuur mij een e-mail)
Locatie: Mövenpick Hotel ‘s-Hertogenbosch, Pettelaarpark 90, 5216 PH 's-Hertogenbosch

Summercourse Facebook Zakelijk

Voor wie: Iedereen die een bedrijf (meer) online bekendheid wilt geven, door Facebook strategisch en zakelijk in te richten en gebruiken.  

Waarom? Facebook is naast zijn eigen platform ook eigenaar van Instagram en Whatsapp. Op deze manier kan Facebook een grote markt aanspreken zonder dat mensen dat direct onder de noemer van Facebook doen.

Hoe? De belangrijkste reden om een Facebookaccount aan te maken, is om een relatie aan te gaan met (potentiële) klanten. Mensen zetten Facebook niet in om te kopen of vinden, maar gewoon om dingen te ontdekken. Focus je daarom op Facebook op het verkrijgen van een langdurige relatie. Gebruik Facebook om een verhaal te vertellen en jouw klanten mee te nemen in een beleving. 

Vaardigheden: Je leert de structuur van Facebook kennen en hoe je jouw bedrijfspagina zo efficiënt mogelijk kan inzetten en beheren. 

Resultaat: Je kan zelfstandig aan de slag om via Facebook meer aandacht te trekken voor je eigen bedrijf of organisatie. Je weet hoe je de mogelijkheden die Facebook biedt, zakelijk in kan zetten om jouw netwerk, en daarmee bekendheid, uit te breiden.  

Overzicht onderwerpen Facebook Professional cursus

Trends en ontwikkelingen
Instagram en Whatsapp
Startpagina en de menubalk
Privacy en instellingen
Persoonlijk profiel en tijdlijn
Facebook updates
Persoonlijke statusupdate
Gebruik van een mention (@) en de hashtag (#)
Bloggen op Facebook
Bedrijfspagina maken
Updates en content
Facebook groepen
Facebook Business Manager
Facebook statistieken

Nederlandstalig Handboek  

Elke deelnemer ontvangt bij de start van de Summercourse een Nederlandstalig Handboek Facebook Professional. Het Handboek is de leidraad voor de docent en dient als naslagwerk voor de deelnemer.

Twee dagdelen (3 uur per dagdeel)

Deelname prijs voor leden van beUnited Community -s 295 euro ex BTW (normaal 395 euro), inclusief Nederlandstalig Handboek Facebook Professional en een certificaat van deelname.

AANMELDEN

Aanmelden kan hier op de website of door ons een e-mail te sturen

CEO | Social Media & Online Marketing.

Wij zijn een opleidingsorganisatie die gespecialiseerd is in incompany Social Media & Online Marketing cursussen voor zakelijk gebruik. Voor de meest gangbare Social Media platformen en Online Marketing expertises kan je bij ons terecht. Concreet LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram maar ook Google Analytics (SEO) en Google AdWords (SEA).  Zowel voor de basis als de gevorderde cursussen. Contentmarketing en advertising via deze kanalen behoren ook tot de opleidingen.

Het doel om online sales kennis te verhogen, kunnen we onder andere invullen met de Social Selling Expert cursus. Deze cursus hebben laten certificeren door SPEN (Stichting Permanent Educatie Nederland, onderdeel van Lloyd’s Register) en wordt afgesloten met een landelijk erkend certificaat Social Selling Expert.

Maar ook het verhogen van de SEO/ SEA kennis is een vakgebied waar wij voor een professionele bijdrage kunnen leveren. Voor vrijwel elk Social Media en Online vakgebied beschikken wij over gespecialiseerde docenten. Alle cursussen zijn voorzien van een Nederlandstalig Handboek, wat als leidraad dient voor de docent en als naslagwerk voor de deelnemer. Ook online zijn de cursussen te volgen in een blended leervorm.

Mijn persoonlijke kennis is gericht op sales/ accountmanagement en daarmee Social Selling, maar ook het inrichten en gebruiken van CRM systemen. Voor een van de CRM leveranciers in Nederland heb ik de basis gelegd voor hun e-marketing module.

Cursusdeelname Social Media & Online Marketing

Samen met andere ondernemers leer je hoe je Social Media platformen zoals LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram maar ook Google Analytics en Google AdWords in kan zitten om je bereik te vergroten en meer klanten te werven. Door digitaal actief en beter zichtbaar te zijn op Social Media word je gezien als de specialist in jouw vakgebied en gevraagd om dat eens aan tafel te komen toelichten. De cursus is inclusief het Nederlandstalig Handboek gegeven door docenten uit de praktijk veel handige tips en tricks voor meer omzet!

beUnited Academy

beUnited Academy is dé facilitator van zakelijke opleidingen in Nederland en organiseert jaarlijks opleidingen en training voor ondernemers, directieleden en managers.

Daarbij staat het realiseren van samenhang tussen het ambitieniveau van mens en organisatie centraal waardoor de doelstellingen van de organisatie en haar medewerkers eenvoudiger bereikt kunnen worden.

100.000 zakelijke deelnemers

beUnited Academy biedt haar meer dan 100.000 zakelijke deelnemers de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen met programma’s die aansluiten bij de (praktijk) ontwikkelingen in het bedrijfsleven, waarbij kennis, vaardigheden en attitude gecombineerd zijn tot een integraal geheel.

Praktijkgericht

beUnited Academy biedt programma’s waarin wetenschappelijke ontwikkelingen, professionele vaardigheden en de wisselwerking met de praktijk centraal staan. De praktijkervaring is de basis waarop uw nieuwe kennis en vaardigheden ontwikkelt. Deze kunt u vervolgens direct toepassen in uw eigen praktijksituatie. Met als resultaat een daadwerkelijke bijdrage aan uw persoonlijke ontwikkeling en het succes van uw organisatie.

Locatie

Mövenpick Hotel ‘s-Hertogenbosch
Pettelaarpark 90
5216 PH, 's-Hertogenbosch

Vergaderingen en Events
Ideaal voor kleine vergaderingen en seminars, het Mövenpick Hotel ‘s Hertogenbosch bied professionele event management, creatieve keuken en gekwalificeerde service.

Geniet van seminars voor maximaal 90 personen of vergaderingen voor maximaal 44 personen en profiteer van een persoonlijke service, net buiten het historische centrum van Den Bosch. De 2 zalen zijn uitgerust met de nieuwste audio-visuele apparatuur, LCD-projector en scherm, evenals een gratis Wi-Fi.

Mövenpick Hotel ‘s Hertogenbosch ligt dicht bij de snelweg A2 en op 3 km van het centrum van de stad, is gemakkelijk bereikbaar met de auto met voldoende parkeerplaatsen.

Mövenpick Hotel ‘s Hertogenbosch, ideaal voor vergaderingen, borrels en bijeenkomsten, met maatwerk setups o.b.v. behoeften.

BitterBallenBorrel Mövenpick Hotel 's-Hertogenbosch

Kaart wordt geladen...