Registreren Inloggen

Virtual Reality Experience – BitterBallenBorrel Leiden

Datum: donderdag 13 augustus 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Leiden (Stuur ons een e-mail)
Locatie: Het Virtuorium, Breestraat 51, 2311 CJ Leiden

BitterBallenBorrel-Het-Virtuorium-Leiden-Virtual-Reality-Experience-Wim-Verveen

BitterBallenBorrel Leiden

BitterBallenBorrel Leiden is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen. MKB ondernemers, directeuren en managers zijn van harte welkom om bij Het Virtuorium het nuttige met het (sportieve virtuele) aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening, parkeren is mogelijk op loopafstand.

Iedere editie nodigen we een inspirerende (thema) spreker uit voor de lezing, verloten we een Pitch voor op de volgende editie en is er meer dan voldoende netwerktijd om met elkaar in gesprek te gaan.

 

beUnited corona sticker 1,5 meter regelgevingPROGRAMMA 13 augustus as.

16.30 17.00 Inloop, drank halen en plaats toewijzing
17.00 17.30 Netwerken
17.30 17.50 Tafelwissel + drank halen
17.50 18.15 Virtual Reality Experience
18.15 19.00 Netwerken
19.00 19.20 Tafelwissel + drank halen
19.20 19.30 Verloting Pitch
19.30 20.00 Netwerken
20.00/20.30 Start natafelen

 

 

Effectieve training met Virtual Reality

Van handleiding tot realiteit.

Upgrade trainingen naar de 21st eeuw. De recente gebeurtenissen hebben aangetoond dat het tijd is om opleidingen anders in te richten. Virtual Reality geeft nieuwe mogelijkheden om personeel effectiever op te leiden. Het grote voordeel hiervan is de mogelijkheid tot voortdurende herhaling, geen beperkingen in fysieke locatie en consistente monitoring van de resultaten.

Voorkom verstoringen aan dure apparatuur en het vastlopen van je logistiek door onkunde. Door training in VR worden er in de werksituatie minder fouten gemaakt, zijn medewerkers beter voorbereid op noodsituaties en dalen de trainingskosten.

 

BitterBallenBorrel virtuorium vituorium virtual reality experience

 

VERLOTING Pitch Het Bedrijf

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “Pitch Het Bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Leiden verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch bij BitterBallenBorrel Leiden ter waarde van 495,– eur excl BTW.

 

RESERVEREN VERPLICHT

BitterBallenBorrel is in principe laagdrempelig netwerken zonder verplichtingen. Binnen de algemene basisregels Corona is het zeer goed mogelijk om BitterBallenBorrel Leiden op een veilige manier te organiseren. Er gelden wel er beperkingen voor wat betreft het maximum aantal deelnemers en reserveren is verplicht, met andere woorden reserveer direct aan want vol = vol! LET OP | Reserveren kan enkel hier op de website of via e-mail, enkel deze officiële reserveringen worden bevestigd vanuit secretariaat
.

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd met, voor en door ondernemers uit betreffende stad of regio. BitterBallenBorrel Leiden wordt georganiseerd in samenwerking met:

Wim Verveen Alex van Zanten
BitterBallenBorrel MindstormLab Wim Verveen Het virtuorium virtual reality experience BitterBallenBorrel Leiden BitterBallenBorrel Zeker van Zanten Alex van Zanten

———————————————————————————————————————————————————————

beUnited MemberCard

beUnited MemberCard

Meld je aan en ontvang de gratis beUnited MemberCard

beUnited  heeft tot doel om MKB ondernemers, directeuren en managers te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. De beUnited MemberCard geeft je voorrang en/of korting bij onze evenementen, profiteer je van voordelen bij onze partners en ben je aangesloten bij het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

Locatie

Het Virtuorium
Breestraat 51
2311 CJ , Leiden

Het Virtuorium in Leiden biedt een deur naar een andere wereld.

Een wereld waar je jezelf kunt zijn. Je kunt ontspannen of juist inspannen. Je geest verrijken of je lichaam testen. Doe mee aan een competitie en wees de winnaar. Of laat jezelf meegaan in de golven van een warme zee op zoek naar walvissen. Trotseer de hoogte of de diepte.

Het Virtuorium geeft je een nieuwe wereld om te verkennen, je vrienden beter te leren kennen maar bovenal jezelf.

Loop langs of maak een afspraak. Wij staan voor u klaar.

Het virtuorium virtual reality experience BitterBallenBorrel Leiden

Kaart onbeschikbaar