Registreren Inloggen

virtuele BitterBallenBorrel Arnhem

Datum: donderdag 26 maart 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Arnhem (Stuur ons een e-mail)
Locatie: beUnited in the Cloud, via Zoom, op Internet

beUnited in the Cloud virtueel netwerken bij BitterBallenBorrel Alkmaar

 

beUnited in the Cloud

Virtuele BitterBallenBorrel Arnhem

Het is een moeilijke tijd voor ons allemaal. De overheid heeft verschillende maatregelen getroffen om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Deze maatregelen hebben helaas verregaande gevolgen voor de dagelijkse activiteiten en werkzaamheden bij de meeste KB- en MKB-ondernemers.

 

KANSEN ZIEN

In deze roerige en onzekere tijd, is overleven en kansen zien, dat wat ons KB- en MKB-ondernemers verenigd! Heb je juist in deze tijd behoefte aan contact met andere ondernemers? Om te sparren en ideeën op te doen?  Wil je kennismaken met de mogelijkheden van het organiseren van digitale bijeenkomsten of webinars? Wil je je vaardigheden op dit vlak oefenen, zodat je ze ook richting je eigen klanten kunt inzetten?

Dan is dit je kans en neem gratis deel aan de virtuele BitterBallenBorrel Arnhem, virtueel netwerken bij beUnited in the Cloud!

We nodigen je bij deze van harte uit voor de virtuele BitterBallenBorrel Arnhem, beUnited in the Cloud. Er is ruimte voor wel 100 deelnemers en je maakt daardoor kennis met tenminste 8 personen zonder een drempel om zelf op mensen af te moeten stappen! Het virtueel netwerken wordt professioneel begeleid door de host/moderators Marcel Baatsen en Hilde Kroon.

 

PROGRAMMA

beUnited in the Cloud

17.00 uur Welkom & opening
17.05 uur Verdelen in groepjes van 5 waarin je je aan elkaar voorstelt.
18.00 uur Webinar Online business en zichtbaarheid (15/20 minuten)
18.20 uur Q & A over webinar
19.00 uur Innovatie BitterBallenBorrel (10 minuten)
19.15 uur napraten in groepjes van 5 anderen
20.00 uur Afsluiting

 

ONLINE BUSINESS & ZICHTBAARHEID

In deze reurige tijden bestaat onder veel ondernemers de behoefte aan het opstarten c.q. uitbreiden van online business. In dit webinar laat Marcel Baatsen een manier zien hoe je dit effectief aanpakt. Met tips over zichtbaarheid, tools, voorbeelden e.d .

BitterBallenBorrel Marcel Baatsen Limitless

 

INNOVATIE BitterBallenBorrel

Binnen deze virtuele netwerkomgeving willen wij direct een nieuwe pilot testen. Deze pilot is opgezet aan de hand van een set vragen, deze vragen zal onze stagiaire Sterre aan jullie stellen. Door middel van het gezamenlijk antwoorden van deze vragen hopen wij een gesprek te stimuleren zonder het geforceerde netwerk gevoel wat men vaak ervaart tijdens het netwerken. Sterre zal tijdens het online evenement zelf het verder toelichten. Wij hopen dat we op uw steun en medewerking kunnen rekenen.

Sterre van den berg Bitterballenborrel powerd by beUnited

 

AANMELDEN

Wil jij ook virtueel netwerken bij BitterBallenBorrel Arnhem, beUnited in the Cloud. Gratis deelname is mogelijk met pc, android, Iphone, tablet/laptop,  om aan de meeting deel te nemen: meldt je dan aan via deze zoomlink. De virtuele BitterBallenBorrel is vanaf 16.30 open, bij de allereerste keer inloggen/aanmelden verschijnt er een ‘pop-up’, om een klein programma ‘zoom_codegetal.exe’ te installeren. Een eigen zoomaccount aanmaken is niet nodig!

 

ORGANISATIE

BitterBallenBorrel Arnhem, beUnited in the Cloud, naar een idee van Marcel Baatsen, wordt georganiseerd in samenwerking met:

 

Marcel Kasteleijn
BitterBallenBorrel Marcel Kastelijn Kassol
Eli te Winkel
BitterBallenBorrel For Effect De authentieke ondernemers Eli te Winkel
Lizanne Jakobs
BitterBallenBorrel brilliant work Lizanne Jakobs
Larysa van Hunen
BitterBallenBorrel Amulet 8 Coaching & Counseling Larysa van Hunen-Demyanova
Esther Sanders
BitterBallenBorrel Hartstreling Esther Sanders 

 

 
Marcel Baatsen
Jeroen Tolmeijer
Hilde Kroon
BitterBallenBorrel Limitless Marcel Baatsen BitterBallenBorrel Facility Point Arnhem Grand cafe BitterBallenBorrel limitless mediation hilde kroon

 

beUnited in the Cloud wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande landelijke netwerkpartners

 

Locatie

beUnited in the Cloud
via Zoom
, op Internet

beUnited BitterBallenBorrel heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. Het nuttige met het aangename verenigen door ondernemers  inspirerende succesvolle zakelijke netwerken, contacten, ondersteuning, informatie en content te bieden.

beUnited in the Cloud

In deze roerige en onzekere tijd, is overleven en kansen zien, dat wat ons KB- en MKB-ondernemers verenigd! Bij BitterBallenBorrel stonden we voor de keuze of niets organiseren of op een andere manier een netwerkmoment creëren. Wij hebben voor het laatste gekozen en het aangegrepen als eens kans om, gedurende het moratorium (op basis van een pilot), netwerken bij BitterBallenBorrel virtueel te laten plaatsvinden, m.a.w. virtuele BitterBallenBorrel Stichtse Vecht, beUnited in the Cloud!

Altijd en overal waar vraag ontstaat, fysiek of beUnited in the Cloud.

beUnited BitterBallenBorrel

 

Kaart wordt geladen...