Registreren Inloggen

Virtuele BitterBallenBorrel Assen - beUnited in the Cloud

Datum: donderdag 02 april 2020
Tijd: 17:00 - 19:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Assen (Stuur mij een e-mail)
Locatie: beUnited in the Cloud, via Zoom, op Internet

Virtuele BitterBallenBorrel Assen

 

beUnited in the Cloud

Virtuele BitterBallenBorrel Assen

Het is een moeilijke tijd voor ons allemaal. De overheid heeft verschillende maatregelen getroffen om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Deze maatregelen hebben helaas verregaande gevolgen voor de dagelijkse activiteiten en werkzaamheden bij de meeste KB- en MKB-ondernemers.

 

KANSEN ZIEN

In deze roerige en onzekere tijd, is overleven en kansen zien, dat wat ons KB- en MKB-ondernemers verenigd! Heb je juist in deze tijd behoefte aan contact met andere ondernemers? Om te sparren en ideeën op te doen?  Wil je kennismaken met de mogelijkheden van het organiseren van digitale bijeenkomsten of webinars? Wil je je vaardigheden op dit vlak oefenen, zodat je ze ook richting je eigen klanten kunt inzetten?

Dan is dit je kans en neem gratis deel aan de Virtuele BitterBallenBorrel Assen, virtueel netwerken bij beUnited in the Cloud!

We nodigen je bij deze van harte uit voor de Virtuele BitterBallenBorrel Assen, beUnited in the Cloud. Er is ruimte voor wel 100 deelnemers en je maakt daardoor kennis met tenminste 8 personen zonder een drempel om zelf op mensen af te moeten stappen! Het virtueel netwerken wordt professioneel begeleid door de host/moderators Marcel Baatsen en/of  Hilde Kroon.

 

PROGRAMMA

beUnited in the Cloud

17.00 uur Netwerken in digitale tafels
17.45 uur Welkom + Webinar Hoe bereik je een miljoenenpubliek met publiciteit in de media (15/20 minuten)
18.15 uur Napraten in digitale tafels
19.00 uur Afsluiting

 

Van best bewaard geheim naar bloeiende business

Bereik een miljoenenpubliek met publiciteit in de media

Heb je soms het gevoel dat je het best bewaarde geheim van jouw branche bent? Zichtbaarheid is essentieel om je business te laten groeien. Met publiciteit in de media, zoals in de krant, een (online) magazine, op de radio of televisie, bereik je een miljoenenpubliek. Publiciteit zorgt ervoor dat je geloofwaardigheid en vertrouwen opbouwt bij je ideale klant, medewerker en stake holder. Je bouwt direct expertstatus waardoor je veel sneller en gemakkelijker klanten aantrekt.

Wil jij de go-to-business van jouw markt zijn? Kom dan naar de lezing van PR-expert Stephanie Aukes. Zij deelt PR-strategieën die ervoor zorgen dat je op grote schaal zichtbaar wordt zodat je in no-time van een best bewaard geheim naar een bloeiende business groeit.

 

Over Stephanie Aukes

Stephanie Aukes van Supastar-pr is een ervaren PR-strateeg en media coach. Zij helpt MKB-ondernemers, marketingmanagers, CEO’s en vakexperts al meer dan 15 jaar met PR en free publicity. Dankzij haar bewezen Supastar formule verschijnen haar klanten regelmatig bij media als RTL Nieuws, Telegraaf, NRC, LINDA, BNR en Elsevier. De media-aandacht helpt haar klanten aan veel meer naambekendheid, expertstatus en sales.

BitterBallenBorrel Leiden SUPASTAR PR public relations Stephanie Aukes

 

 

AANMELDEN

Wil jij ook virtueel netwerken bij BitterBallenBorrel Assen, beUnited in the Cloud. Gratis deelname is mogelijk met pc, android, Iphone, tablet/laptop,  om aan de meeting deel te nemen: log  vanaf 16.30 uur aan via deze zoomlink. De virtuele BitterBallenBorrel is vanaf 16.30 open, bij de allereerste keer inloggen/aanmelden verschijnt er een ‘pop-up’, om een klein programma ‘zoom_codegetal.exe’ te installeren. Een eigen zoomaccount aanmaken is niet nodig!

 

ORGANISATIE

Virtuele BitterBallenBorrel Assen, beUnited in the Cloud, naar een idee van Marcel Baatsen en Hilde Kroon, wordt georganiseerd in samenwerking met:

Richard Lunenborg
Willem Everts
Rogier Werkhoven
Sylvia ter Wal
bitterballenborrel newz marketig & media BitterBallenBorrel DIA licht geluid beeld willem everts BitterBallenBorrel de Bonte Wever Assen BitterBallenBorrel P&O service Noord-Nederland Sylvia ter Wal
beUnited in the Cloud wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande landelijke netwerkpartners

Locatie

beUnited in the Cloud
via Zoom
, op Internet

beUnited BitterBallenBorrel heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. Het nuttige met het aangename verenigen door ondernemers  inspirerende succesvolle zakelijke netwerken, contacten, ondersteuning, informatie en content te bieden.

beUnited in the Cloud

In deze roerige en onzekere tijd, is overleven en kansen zien, dat wat ons KB- en MKB-ondernemers verenigd! Bij BitterBallenBorrel stonden we voor de keuze of niets organiseren of op een andere manier een netwerkmoment creëren. Wij hebben voor het laatste gekozen en het aangegrepen als eens kans om, gedurende het moratorium (op basis van een pilot), netwerken bij BitterBallenBorrel virtueel te laten plaatsvinden, m.a.w. virtuele BitterBallenBorrel Stichtse Vecht, beUnited in the Cloud!

Altijd en overal waar vraag ontstaat, fysiek of beUnited in the Cloud.

beUnited BitterBallenBorrel

 

Kaart wordt geladen...