Registreren Inloggen

Virtuele BitterBallenBorrel Drenthe

Datum: donderdag 04 juni 2020
Tijd: 17:00 - 20:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Assen (Stuur ons een e-mail)
Locatie: beUnited in the Cloud, via Zoom, op Internet

Virtuele BitterBallenBorrel Drenthe juni 2020

beUnited in the Cloud

Virtuele BitterBallenBorrel Drenthe

Het is een moeilijke tijd voor ons allemaal. De overheid heeft verschillende maatregelen getroffen om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Deze maatregelen hebben helaas verregaande gevolgen voor de dagelijkse activiteiten en werkzaamheden bij de meeste KB- en MKB-ondernemers.

Inspireren, informeren, verbinden en verenigen

Inspireren, informeren, verbinden en verenigen, dat is de missie van BitterBallenBorrel®. Het nuttige met het aangename verenigen door KB & MKB ondernemers on- en offline inspirerende succesvolle zakelijke netwerken, contacten, ondersteuning, informatie en content te bieden. Altijd en overal waar vraag ontstaat, zo ook in deze roerige en onzekere tijd.

Simulatie netwerkborrel

Virtuele BitterBallenBorrel Drenthe is door de inrichting, ontvangst,  het gebruik van digitale statafels en een kwalitatieve webinar, een zo optimaal mogelijke online simulatie van een normale fysieke netwerkborrel. Er is ruimte voor wel 100 deelnemers en je maakt daardoor kennis met tenminste 8 andere ondernemers zonder dat je de deur uit hoeft! Het virtueel netwerken wordt professioneel begeleid door de host/moderators Marcel Baatsen en/of  Hilde Kroon.

 

PROGRAMMA

beUnited in the Cloud 04 juni 2020beUnited netwerk

17.00 uur Netwerken in digitale tafels
17.45 uur  Webinar Ondernemen in crisistijd! (25 minuten)
18.15 uur Napraten in digitale tafels
19.00 uur Afsluiting

 

Ondernemen in crisistijd! 

 Ellendige crisistijd!

– Weet je niet waar je je als zzp’er tijdens deze crisistijd het beste op kunt focussen?
– Zie je het als zzp’er somber in?
– Heb je het gevoel dat je als zzp’er in deze periode stilstaat of zelfs achteruit gaat?
– Heb je het gevoel dat het een nutteloze periode is?
– Ontbreekt het je aan inkomsten?
– Ontbreekt het je tijdens deze crisis aan een duidelijke structuur qua werkzaamheden en doelen

Het goede nieuws!!

Er nu het goed nieuws! Speciaal voor deze crisisperiode heb ik voor  als ZZP’er de online meeting ‘’Groei en bouw een voorsprong’’ op ontwikkeld. Het uitgangspunt van deze online presentatie is de vraag hoe je in deze en in een volgende crisis een voorsprong kunt opbouwen. Ik ga in deze online meeting vier thema’s bespreken:

1. Wat kun je van deze crisis leren?
2. Hoe bereid je je voor op de volgende crisis?
3. Vier principes voor houding en optreden in crisistijd.
4. Drie uitgangsprincipes voor een succesvolle mindset in crisistijd.

Rob Wuijster

Rob Wuijster is voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam en mental coach in de topsport en geeft momenteel presentaties voor ondernemers.

 

virtuele bitteballenborrel Rob Wuijster Topmeetings

 

AANMELDEN & INLOGGEN

Wil jij ook virtueel netwerken bij Virtuele BitterBallenBorrel Drenthe, beUnited in the Cloud? Gratis deelname is mogelijk met pc, android, Iphone, tablet/laptop .

Aanmelden

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, aanmelden is niet verplicht, er is echter maar ruimte voor maximaal 100 deelnemers, daarom vragen we je vriendelijk of je je toch wilt aanmelden. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

Inloggen

Virtuele BitterBallenBorrel Drenthe is vanaf 16.30 open, om aan de gratis virtuele netwerk meeting deel te nemen dien je in te loggen via deze linkbij de allereerste keer inloggen/aanmelden verschijnt er een ‘pop-up’, om een klein programma ‘zoom_codegetal.exe’ te installeren. Een eigen zoomaccount aanmaken is niet nodig!

 

ORGANISATIE

Virtuele BitterBallenBorrel Drenthe, beUnited in the Cloud, naar een idee van Marcel Baatsen wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande beUnited Netwerk Partners

mijncontract.nl landelijk partner BitterBallenBorrel Kendall Mason beUnited netwerkpartner BitterBallenBorrel Kroketterij de Bourgondier beUnited netwerkpartner BitterBallenBorrel Brand Match beUnited netwerkpartner BitterBallenBorrel Sharepeople beUnited NetwerkPartner BitterBallenBorrel
BvCM credit management incasso beUnited NetwerkPartner BitterBallenBorrel BitterBallenBorrel DCS Diesel Card Service -Tankpassen en Wagenparkbeheer voor iedereen MyWorld Cashback beUnited memberCard BitterBallenBorrek Onlease beUnited NetwerkPartner BitterBallenBorrel  Acumulus on-line boekhouden KB MKB beUnited NetwerkPartner BitterBallenBorrel

Locatie

beUnited in the Cloud
via Zoom
, op Internet

beUnited BitterBallenBorrel heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. Het nuttige met het aangename verenigen door ondernemers  inspirerende succesvolle zakelijke netwerken, contacten, ondersteuning, informatie en content te bieden.

beUnited in the Cloud

In deze roerige en onzekere tijd, is overleven en kansen zien, dat wat ons KB- en MKB-ondernemers verenigd! Bij BitterBallenBorrel stonden we voor de keuze of niets organiseren of op een andere manier een netwerkmoment creëren. Wij hebben voor het laatste gekozen en het aangegrepen als eens kans om, gedurende het moratorium (op basis van een pilot), netwerken bij BitterBallenBorrel virtueel te laten plaatsvinden, m.a.w. virtuele BitterBallenBorrel Stichtse Vecht, beUnited in the Cloud!

Altijd en overal waar vraag ontstaat, fysiek of beUnited in the Cloud.

beUnited BitterBallenBorrel

 

Kaart wordt geladen...