Registreren Inloggen

Virtuele BitterBallenBorrel Noord Brabant

Datum: dinsdag 12 mei 2020
Tijd: 17:00 - 19:00
Contactpersoon: Team BitterBallenBorrel Eindhoven (Stuur ons een e-mail)
Locatie: beUnited in the Cloud, via Zoom, op Internet

Virtuele BitterBallenBorrel Noord-Brabant netwerken en webinar

beUnited in the Cloud

Virtuele BitterBallenBorrel Noord-Brabant

Het is een moeilijke tijd voor ons allemaal. De overheid heeft verschillende maatregelen getroffen om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Deze maatregelen hebben helaas verregaande gevolgen voor de dagelijkse activiteiten en werkzaamheden bij de meeste KB- en MKB-ondernemers.

 

Inspireren, informeren, verbinden en verenigen

Inspireren, informeren, verbinden en verenigen, dat is de missie van BitterBallenBorrel®. Het nuttige met het aangename verenigen door KB & MKB ondernemers on- en offline inspirerende succesvolle zakelijke netwerken, contacten, ondersteuning, informatie en content te bieden. Altijd en overal waar vraag ontstaat, zo ook in deze roerige en onzekere tijd.

Simulatie netwerkborrel

Virtuele BitterBallenBorrel Noord-Brabant is door de inrichting, ontvangst,  het gebruik van digitale statafels en een kwalitatieve webinar, een zo optimaal mogelijke simulatie van een normale fysieke netwerkborrel. Er is ruimte voor wel 100 deelnemers en je maakt daardoor kennis met tenminste 8 andere ondernemers zonder dat je de deur uit hoeft! Het virtueel netwerken wordt professioneel begeleid door de host/moderators Marcel Baatsen en/of  Hilde Kroon.

 

PROGRAMMA

beUnited in the Cloudlogo beUnited Netwerk

17.00 uur Netwerken in digitale tafels
17.45 uur Webinar Hou je bedrijf op koers… juist nu! (25 minuten)
18.15 uur Napraten in digitale tafels
19.00 uur Afsluiting

 

Hou je bedrijf op koers… juist nu! 

6 stappen voor een beter en standvastiger bedrijf

Hoe zorg je dat je je bedrijf goed op koers houdt in deze toch wel aparte tijden? Op dezelfde manier als altijd, door te zorgen dat je jezelf (1), je financiële positie (2), je klanten (3), de mensen in en om je bedrijf heen (4), je processen (5) en je product/markt combinatie (6) allemaal goed in de hand hebt. Als er veel veranderingen om je heen gebeuren (zoals nu) dan kun je hier weer op terug vallen. De huidige maatregelen leggen ons allemaal veranderingen op, maar je hebt zelf in de hand hoe je daar op een hele praktische manier weer uit dat doolhof komt. Lizanne Jakobs van Brilliant Work legt je in haar presentatie uit waarom dit zeer effectief werkt of je nu een accountancy kantoor, webshop of meubelmakerij hebt en hoe je dit doet.

Lizanne Jakobs

Lizanne is de oprichtster van Brilliant Work, verkozen tot het beste coachings- en adviesbureau voor het MKB van Nederland voor 2019. Ze is een bekende spreekster in het ondernemerscircuit en werd in het Verenigd Koninkrijk, waar ze jarenlang heeft gewoond, bekroond tot een van de 50 beste consultants van het land. Brilliant Work biedt geheel of gedeeltelijk gesubsidieerde coachingstrajecten voor ZZP & MKB op het gebied van bedrijfsgroei, internationalisering en interne bedrijfsvoering.

 

Webinar Lizanne Jakobs Brilliant Work

 

AANMELDEN & INLOGGEN

Wil jij ook virtueel netwerken bij Virtuele BitterBallenBorrel Noord-Brabant – beUnited in the Cloud? Gratis deelname is mogelijk met pc, android, Iphone, tablet/laptop .

Aanmelden

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, aanmelden is niet verplicht, er is echter maar ruimte voor maximaal 100 deelnemers, daarom vragen we je vriendelijk of je je toch wilt aanmelden. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

Inloggen

Virtuele BitterBallenBorrel Noord-Brabant is vanaf 16.30 open, om aan de gratis virtuele netwerk meeting deel te nemen dien je in te loggen via deze linkbij de allereerste keer inloggen/aanmelden verschijnt er een ‘pop-up’, om een klein programma ‘zoom_codegetal.exe’ te installeren. Een eigen zoomaccount aanmaken is niet nodig!

 

ORGANISATIE

Virtuele BitterBallenBorrel Drenthe, beUnited in the Cloud, naar een idee van Marcel Baatsen en Hilde Kroonwordt georganiseerd in samenwerking met:​

Gejan Starink
BitterBallenBorrel Dimples restaurant Brasserie
Bas Geurtjens
BitterBallenBorrel BestGolf
Michel Peels
BitterBallenBorrel ABC MEDIA Michel Peels
Berry van Horrik
BitterBallenBorrel Care 4 performance Berry van Horrik
Ivo Verschuuren
BitterBallenBorrel EYE fotografie Ivo Verschuren

virtuele BitterBallenBorrels worden mede mogelijk gemaakt door onderstaande beUnited NetwerkPartners

 

mijncontract.nl landelijk partner BitterBallenBorrel Kendall Mason beUnited netwerkpartner BitterBallenBorrel Kroketterij de Bourgondier beUnited netwerkpartner BitterBallenBorrel Brand Match beUnited netwerkpartner BitterBallenBorrel Sharepeople beUnited NetwerkPartner BitterBallenBorrel
BvCM credit management incasso beUnited NetwerkPartner BitterBallenBorrel BitterBallenBorrel DCS Diesel Card Service -Tankpassen en Wagenparkbeheer voor iedereen MyWorld Cashback beUnited memberCard BitterBallenBorrek Onlease beUnited NetwerkPartner BitterBallenBorrel  Acumulus on-line boekhouden KB MKB beUnited NetwerkPartner BitterBallenBorrel

Locatie

beUnited in the Cloud
via Zoom
, op Internet

beUnited BitterBallenBorrel heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. Het nuttige met het aangename verenigen door ondernemers  inspirerende succesvolle zakelijke netwerken, contacten, ondersteuning, informatie en content te bieden.

beUnited in the Cloud

In deze roerige en onzekere tijd, is overleven en kansen zien, dat wat ons KB- en MKB-ondernemers verenigd! Bij BitterBallenBorrel stonden we voor de keuze of niets organiseren of op een andere manier een netwerkmoment creëren. Wij hebben voor het laatste gekozen en het aangegrepen als eens kans om, gedurende het moratorium (op basis van een pilot), netwerken bij BitterBallenBorrel virtueel te laten plaatsvinden, m.a.w. virtuele BitterBallenBorrel Stichtse Vecht, beUnited in the Cloud!

Altijd en overal waar vraag ontstaat, fysiek of beUnited in the Cloud.

beUnited BitterBallenBorrel

 

Kaart wordt geladen...