Registreren Inloggen

Virtuele BitterBallenBorrel Stichtse Vecht

Datum: dinsdag 28 april 2020
Tijd: 17:00 - 19:00
Contactpersoon: Team Stichtse Vecht (Stuur ons een e-mail)
Locatie: beUnited in the Cloud, via Zoom, op Internet

Virtuele BitterBallenBorrel Stichtse Vecht webina leef je eigen ritme

 

beUnited in the Cloud

Virtuele BitterBallenBorrel Stichtse Vecht

Het is een moeilijke tijd voor ons allemaal. De overheid heeft verschillende maatregelen getroffen om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Deze maatregelen hebben helaas verregaande gevolgen voor de dagelijkse activiteiten en werkzaamheden bij de meeste KB- en MKB-ondernemers.

 

KANSEN ZIEN

In deze roerige en onzekere tijd, is overleven en kansen zien, dat wat ons KB- en MKB-ondernemers verenigd! Heb je juist in deze tijd behoefte aan contact met andere ondernemers? Om te sparren en ideeën op te doen?  Wil je kennismaken met de mogelijkheden van het organiseren van digitale bijeenkomsten of webinars? Wil je je vaardigheden op dit vlak oefenen, zodat je ze ook richting je eigen klanten kunt inzetten?

Dan is dit je kans en neem gratis deel aan de virtuele BitterBallenBorrel Stichtse Vecht, virtueel netwerken bij beUnited in the Cloud!

We nodigen je bij deze van harte uit voor de virtuele BitterBallenBorrel Stichtse Vecht, beUnited in the Cloud. Er is ruimte voor wel 100 deelnemers en je maakt daardoor kennis met tenminste 8 personen zonder een drempel om zelf op mensen af te moeten stappen! Het virtueel netwerken wordt professioneel begeleid door de host/moderators Marcel Baatsen en Hilde Kroon.

 

PROGRAMMA

beUnited in the Cloud

17.00 uur Netwerken in digitale tafels
17.45 uur Welkom + Webinar Leef je eigen ritme (20 minuten)
18.15 uur Napraten in digitale tafels
19.00 uur Afsluiting

 

Leef je eigen ritme!

Irene van Gent – Storyteller

Leef je echt je eigen ritme? Volg jij echt je eigen weg? Doe jij wat goed voelt voor jou in het tempo dat het beste bij je past?

Als ondernemer heb je de vrijheid om je dagen in te vullen zoals je wilt, met mensen te werken die bij je passen en keuzes te maken die goed zijn voor jou. Je kunt er voor kiezen je niet te laten leiden door de buitenwereld en je eigen weg bepalen. Toch heb je ook te maken met de wereld om je heen om je bedrijf te runnen en je mensen een fijne werkomgeving te bieden.

Hoe vind je de balans tussen je eigen weg en dat wat er van je gevraagd wordt?  In een interactieve sessie ervaar jij wat jouw ideaal is en hoe dichtbij je daarbij bent.

Irene van Gent

Irene van Gent is schrijver, inspirator en verbinder. Ze werkt momenteel aan haar derde boek en geeft inspiratiesessies aan bedrijven zodat ze meer uit de natuurlijke kracht van hun mensen kunnen halen. Hierdoor vinden bedrijven en individuen een betere balans, doordat mensen efficiënter werken en daardoor meer rust en eenvoud ervaren.

 BitterBallenBorrel Volg je eigen weg Irene van Gent Storyteller 2

 

AANMELDEN & INLOGGEN

Wil jij ook virtueel netwerken bij Virtuele BitterBallenBorrel Stichtse Vecht –  beUnited in the Cloud? Gratis deelname is mogelijk met pc, android, Iphone, tablet/laptop .

Aanmelden

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, aanmelden is niet verplicht, er is echter maar ruimte voor maximaal 100 deelnemers, daarom vragen we je vriendelijk of je je toch wilt aanmelden. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

Inloggen

Virtuele BitterBallenBorrel Stichtse Vecht is vanaf 16.30 open, om aan de gratis virtuele netwerk meeting deel te nemen dien je in te loggen via deze link, bij de allereerste keer inloggen/aanmelden verschijnt er een ‘pop-up’, om een klein programma ‘zoom_codegetal.exe’ te installeren. Een eigen zoomaccount aanmaken is niet nodig!

 

ORGANISATIE

Virtuele BitterBallenBorrel Stichtse Vecht, beUnited in the Cloud, naar een idee van Marcel Baatsen, wordt georganiseerd in samenwerking met:

Marjolein de Ronde
Barry Viergever
Marcel Baatsen
Hilde Kroon
Jolanda Mulder
BitterBallenBorrel Het Horeca Kantoor Marjolein de Ronde BitterBallenBorrel cafe restaurant DE EENDRACHT Maarssen BitterBallenBorrel Limitless Marcel Baatsen BitterBallenBorrel limitless mediation hilde kroon BitterBallenborrel Eyelash Express Jolanda Mulder

——————————————————————————————————————————————————————–

virtuele BitterBallenBorrels worden mede mogelijk gemaakt door onderstaande beUnited NetwerkPartners

mijncontract.nl landelijk partner BitterBallenBorrel Kendall Mason beUnited netwerkpartner BitterBallenBorrel Kroketterij de Bourgondier beUnited netwerkpartner BitterBallenBorrel Brand Match beUnited netwerkpartner BitterBallenBorrel Sharepeople beUnited NetwerkPartner BitterBallenBorrel
BvCM credit management incasso beUnited NetwerkPartner BitterBallenBorrel BitterBallenBorrel DCS Diesel Card Service -Tankpassen en Wagenparkbeheer voor iedereen MyWorld Cashback beUnited memberCard BitterBallenBorrek Onlease beUnited NetwerkPartner BitterBallenBorrel  Acumulus on-line boekhouden KB MKB beUnited NetwerkPartner BitterBallenBorrel

 

Locatie

beUnited in the Cloud
via Zoom
, op Internet

beUnited BitterBallenBorrel heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. Het nuttige met het aangename verenigen door ondernemers  inspirerende succesvolle zakelijke netwerken, contacten, ondersteuning, informatie en content te bieden.

beUnited in the Cloud

In deze roerige en onzekere tijd, is overleven en kansen zien, dat wat ons KB- en MKB-ondernemers verenigd! Bij BitterBallenBorrel stonden we voor de keuze of niets organiseren of op een andere manier een netwerkmoment creëren. Wij hebben voor het laatste gekozen en het aangegrepen als eens kans om, gedurende het moratorium (op basis van een pilot), netwerken bij BitterBallenBorrel virtueel te laten plaatsvinden, m.a.w. virtuele BitterBallenBorrel Stichtse Vecht, beUnited in the Cloud!

Altijd en overal waar vraag ontstaat, fysiek of beUnited in the Cloud.

beUnited BitterBallenBorrel

 

Kaart wordt geladen...