Registreren Inloggen

Virtuele BitterBallenBorrel Utrecht

Datum: dinsdag 26 mei 2020
Tijd: 17:00 - 19:00
Contactpersoon: Team Stichtse Vecht (Stuur ons een e-mail)
Locatie: beUnited in the Cloud, via Zoom, op Internet

Virtuele BitteBallenBorrel Utrecht sams pubquiz

beUnited in the Cloud

Virtuele BitterBallenBorrel Utrecht

Het is een moeilijke tijd voor ons allemaal. De overheid heeft verschillende maatregelen getroffen om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Deze maatregelen hebben helaas verregaande gevolgen voor de dagelijkse activiteiten en werkzaamheden bij de meeste KB- en MKB-ondernemers.

Inspireren, informeren, verbinden en verenigen

Inspireren, informeren, verbinden en verenigen, dat is de missie van BitterBallenBorrel®. Het nuttige met het aangename verenigen door KB & MKB ondernemers on- en offline inspirerende succesvolle zakelijke netwerken, contacten, ondersteuning, informatie en content te bieden. Altijd en overal waar vraag ontstaat, zo ook in deze roerige en onzekere tijd.

Simulatie netwerkborrel

Virtuele BitterBallenBorrel Utrechtis door de inrichting, ontvangst,  het gebruik van digitale statafels en een kwalitatieve webinar, een zo optimaal mogelijke online simulatie van een normale fysieke netwerkborrel. Er is ruimte voor wel 100 deelnemers en je maakt daardoor kennis met tenminste 8 andere ondernemers zonder dat je de deur uit hoeft! Het virtueel netwerken wordt professioneel begeleid door de host/moderators Marcel Baatsen en/of  Hilde Kroon.

 

PROGRAMMA

beUnited in the Cloud – 26 mei as –beUnited netwerk

17.00 uur Netwerken in digitale tafels
17.30 uur  Netwerk Pub Quiz (60 minuten)
18.30 uur Netwerken in digitale tafels
19.00 uur Afsluiting

 

Netwerk Pub Quiz

Vind je het een ongemakkelijk om tijdens een netwerkborrel je ‘verkooppraatje’ te houden of voelt netwerken als iets wat je moet doen om je bedrijf op de kaart te zetten, maar ervaar je het als een noodzakelijk kwaad? Wil je wel je netwerk vergroten, maar dan op ene leuke ongedwongen en laagdrempelige manier? Doe dan mee met de netwerk pub quiz!

Tijdens deze quiz wissel je ook van team waardoor je verschillende ondernemers ontmoet. Omdat je in een team speelt is er altijd wel iemand waarmee je een klik hebt. Door samen de quizvragen te beantwoorden leer je elkaar beter kennen, waardoor je je netwerk op een gezellige manier uitbreidt.

Sam van de Haak

Het mijn droom om alleen nog maar pubquizzen te maken en te presenteren. Ooit was dit wel anders. Ik wist dat ik voor groepen wilde staan, dat ik ze iets wilde leren, dat ik veel wilde lachen en dat ik graag verbinding tot stand wilde laten komen. De logische conclusie was juf worden en daarom heb ik de PABO gedaan. Omdat dit  niet helemaal mijn ding was, heb ik daarna orthopedagogiek gestudeerd. Vervolgens is mij gevraagd mijn lesbevoegdheid te halen en ben ik toch voor de klas terecht gekomen op het MBO. Aansluitend heb ik Nederlands gestudeerd en daarna heb ik 12 jaar Nederlands gegeven op middelbare scholen in het voortgezet onderwijs.

Tijdens deze jaren ontdekte ik dat mijn kernwaarden onveranderd waren. Mijn kernwaarden zijn nog steeds: verbinding, vertrouwen, ontwikkeling, plezier en humor. Uit deze kernwaarden is Sam’s Pub Quiz ontstaan. Door te leren hoe ik van mijn passie mijn beroep kan maken, durfde ik een eigen onderneming te starten waarbij ik verschillende soorten quizzen aanbied. Het doel van mijn quizzen is mensen met elkaar verbinden door middel van vragen vol humor waar  ze iets van leren, waarbij ze op elkaar zullen moeten vertrouwen en  natuurlijk waar ze ook heel veel plezier bij hebben.

 

BitterBallenBorrel Sams virtuele PubQuiz

 

AANMELDEN & INLOGGEN

Wil jij ook virtueel netwerken bij Virtuele BitterBallenBorrel Utrecht, beUnited in the Cloud? Gratis deelname is mogelijk met pc, android, Iphone, tablet/laptop .

Aanmelden

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, aanmelden is niet verplicht, er is echter maar ruimte voor maximaal 100 deelnemers, daarom vragen we je vriendelijk of je je toch wilt aanmelden. Dit kan hier op de website of door ons even een mailtje te sturen

Inloggen

Virtuele BitterBallenBorrel Utrecht is vanaf 16.30 open, om aan de gratis virtuele netwerk meeting deel te nemen dien je in te loggen via deze linkbij de allereerste keer inloggen/aanmelden verschijnt er een ‘pop-up’, om een klein programma ‘zoom_codegetal.exe’ te installeren. Een eigen zoomaccount aanmaken is niet nodig!

 

ORGANISATIE

Virtuele BitterBallenBorrel Utrecht, beUnited in the Cloud, naar een idee van Marcel Baatsen wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande beUnited Netwerk Partners

mijncontract.nl landelijk partner BitterBallenBorrel Kendall Mason beUnited netwerkpartner BitterBallenBorrel Kroketterij de Bourgondier beUnited netwerkpartner BitterBallenBorrel Brand Match beUnited netwerkpartner BitterBallenBorrel Sharepeople beUnited NetwerkPartner BitterBallenBorrel
BvCM credit management incasso beUnited NetwerkPartner BitterBallenBorrel BitterBallenBorrel DCS Diesel Card Service -Tankpassen en Wagenparkbeheer voor iedereen MyWorld Cashback beUnited memberCard BitterBallenBorrek Onlease beUnited NetwerkPartner BitterBallenBorrel  Acumulus on-line boekhouden KB MKB beUnited NetwerkPartner BitterBallenBorrel

Locatie

beUnited in the Cloud
via Zoom
, op Internet

beUnited BitterBallenBorrel heeft tot doel om ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf (MKB & KB) te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming. Het nuttige met het aangename verenigen door ondernemers  inspirerende succesvolle zakelijke netwerken, contacten, ondersteuning, informatie en content te bieden.

beUnited in the Cloud

In deze roerige en onzekere tijd, is overleven en kansen zien, dat wat ons KB- en MKB-ondernemers verenigd! Bij BitterBallenBorrel stonden we voor de keuze of niets organiseren of op een andere manier een netwerkmoment creëren. Wij hebben voor het laatste gekozen en het aangegrepen als eens kans om, gedurende het moratorium (op basis van een pilot), netwerken bij BitterBallenBorrel virtueel te laten plaatsvinden, m.a.w. virtuele BitterBallenBorrel Stichtse Vecht, beUnited in the Cloud!

Altijd en overal waar vraag ontstaat, fysiek of beUnited in the Cloud.

beUnited BitterBallenBorrel

 

Kaart wordt geladen...