Laatste nieuws

Expositie Material-Painting | abstracte kunstwerken | Hakima Aaboubouch

Expositie Material-Painting abstracte kunstwerken van Hakima Aaboubouch

Moet kunst per definitie figuratief en groots zijn? De abstracte kunstwerken van Hakima Aaboubouch laten zien dat dit niet hoeft. Haar kijk op hedendaagse waarnemen weet zij om te zetten in abstracte, levendige en materiële creaties in de vorm van materieschilderen. Glas, metaal en steen in samenspel met acryl- en olieverf leveren verrassende kunstwerken op.

AANMELDEN: vriendelijk verzoek om vóór 15 november aan te melden of je komt. U wilt deze exclusieve expositie niet missen… info@material-painting.nl 

Zoals velen al uitkeken naar de datum van de expositie, 9 december staat de expositie gepland op een prachtige locatie en zaal die geheel vernieuwd is op de Best Golf locatie. Met dank aan de locatie houder Pieter van Heesewijk en Bas Geurtjens manager Best Golf. Dank jullie wel, voor deze unieke gelegenheid.

Ideaal voor uw party’s of bijeenkomsten zakelijk of privé. Deze “plataan zaal’ heeft een prachtige tuin terras. De vernieuwde uitstraling en ambiance in deze zaal zal u niet ontgaan tijdens uw bezoek aan het live optreden expositie met nieuwe werken.

Als ambassadrice van de Bitterballenborrel Eindhoven is deze locatie een soort thuishonk voor mij als het gaat om netwerken met een huiskamer gevoel. Heerlijk golfen en heerlijk eten.

Expositie Material-Painting: de exposite is niet alledaags en is “deviant” te noemen. Omdat ik verschillende stijlen heb en met verschillende materialen werk. Steen, ijzer, glas en verf op het doek. U kunt de schilderijen ter plekke kopen of later ophalen. Ik werk in opdracht en kan op bestelling een creatie maken naar wens. Maar er is meer….

Goede doel: in het teken van Kerst wil ik een deel van de opbrengst doneren aan een goed doel, zoals de voedselbank.

Live optreden: In het teken van de meest gezellige winterdagen als kerst hebben we een live optreden van een bekend duo over de grens. Jay Harm & Bo Shannon.

Tot dan…. Hakima Aaboubouch

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone