Laatste nieuws

FairtradeUpgrade.shop genomineerd voor de “Hippest Shop 2018” award

BitterBallenBorrel Fairtrade upgrade shop Danielle Petit genomineerd hippeshops

 

Kamperland, 25 november 2018

 

Beste Mede Ondernemer,

Ik leen even enkele minuten van je (kostbare) tijd.

Weet jij nog hoe het voelde, jouw startersperiode?
Ik wed dat je zegt: Bloed, zweet en tranen, maar mijn hemel wat voelde het goed om vrij te kunnen vliegen.
Als je nu terug denkt aan die tijd (of wie weet zit je er wel middenin), wat was dan de meest gewaardeerde hulp die je kreeg?

Voor mij zijn dat de momenten waarop ik kan sparren met mede starters.
Waarop we elkaar een hart onder de riem steken als het even niet gaat zoals we hadden verwacht, maar ook elkaars overwinningen vieren.

Maar belangrijker nog zijn de (soms pijnlijk eerlijke) adviezen en feedback van senior ondernemers die al gepokt en gemazeld zijn en waarvoor het ondernemen geen geheimen meer heeft.
Uiteraard doe ik als praktisch elke ondernemer, dan toch eerst wat ik zelf beter vind, maar schaaf mijn plannen meestal al snel schoorvoetend bij, omdat mijn mentoren toch gelijk hadden.

Dankzij deze behulpzame ondernemers, heb ik het wiel niet zelf uit hoeven te vinden, werd ik behoed voor een aantal kostbare fouten en sta ik nu na krap aan 9 maanden in de finale van de “Hippest Shop 2018” award.

Dit zegt je allicht niet zo veel, of het is de zoveelste wedstrijd waar je over hoort, maar voor mijn bedrijf is dit een
BIG DEAL. Het gaat mij nog niet eens om de titel, al streelt dit wel enigszins mijn af en toe gekneusde ondernemers ego, maar meer nog om het prijzenpakket dat er aan vast zit. Wanneer ik deze wedstrijd win, krijg ik namelijk een geweldig pakket met marketing tools (trainingen, masterclasses, beeldbank etc.), dat mijn bedrijf een enorme boost geeft.
Je kunt zelf wel invullen wat dit voor een starter betekend.

Tot in de finale heb ik op eigen kracht met de stemmen van mijn (groeiende) klantenkring gehaald, maar jouw stem er bij kan voor mij nu het verschil maken tussen winnen of opnieuw beginnen. Ik vraag je dus om je stem uit te brengen voor onze webshop en deze te bevestigen door op de link te klikken die je per mail toegestuurd krijgt om te bevestigen. Stemmen mag 1x per dag t/m 8 december, waarna de winnaar bekendgemaakt word. Mooie bijkomstigheid is (naast de happydance die ik doe voor elke stem), dat je kans maakt op een rijk gevulde Goody Box vol gave producten uit de genomineerde webshops. Ben je in een keer klaar voor de kerst.

Ik houd je niet langer op en hoop in de nabije toekomst, misschien ook iets voor jou te kunnen betekenen onder het motto van: We rise by lifting others!

Een hele succesvolle dag gewenst,

Danielle Petit
Eigenaar van FairtradeUpgrade.shop
Ambassadeur van BitterBallenBorrel Vlissingen

P.s. Wil je lezen over mijn WHY? Graag natuurlijk.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone