Laatste nieuws

Google Analytics SEO cursus online        

BitterBallenBorrel CEO Google Analytics SEO onlinecursus beUnited

Google Analytics SEO cursus online

Wil jij ook weten hoeveel mensen jouw website bezoeken en wat ze interessant vinden? Belangrijker nog, hoe je meer bezoekers kunt trekken naar je website? Google Analytics SEO geeft je het inzicht en de mogelijkheden om dit te realiseren. Maar hoe werkt Google Analytics eigenlijk?

Via beUnited Academy/ BitterBallenBorrel bieden we jou de mogelijkheid om meer te komen weten en direct met Google Analytics aan de slag te gaan. Je kan de Google Analytics SEO cursus online volgen, achter je eigen laptop in je eigen tijd en tempo, en wat je leert is direct toepasbaar in jouw dagelijkse praktijk.

Met deze Google Analytics SEO onlinecursus krijg je veel meer inzicht in het aantal bezoekers op je website, welke pagina’s het meest bezocht en gelezen worden. Maar ook via welke kanalen jij de meeste bezoekers trekt. Inclusief tips en tricks over een betere vindbaarheid van jouw website.

Meer informatie over de Google Analytics SEO onlinecursus vind je op de website van CEO Social Media & Online Marketing, klik op http://bit.ly/2Nr1YdC voor extra info.

In samenwerking met CEO is er voor de beUnited/ BitterBalBorrel leden een speciale introductiekorting en betaal je nu maar € 119,-  ex BTW. Normale prijs € 169,- ex BTW. Gebruik deze code voor de korting BeU201809GAO bij het aanmelden. Deze code is slechts één week geldig, dus schrijf je nu in en start direct met meer klanten te trekken.

Met vriendelijke groet,

beUnited Academy

beunited academy

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone