Laatste nieuws

Hans Jus D’Orange – BitterBallenBorrel Tour 2016

Hans Jus D’Orange - BitterBallenBorrel Tour 2016

Hans Jus D’Orange – BitterBallenBorrel Tour 2016

Hans Jus D’Orange is sfeerspecialist sinds 2006. Muzikaal en theatraal. Hans Jus D’Orange maakt van elke gelegenheid een happening.

Hans Jus D’Orange neemt u mee langs alle perioden van de moderne pop muziek. Van helden zoals Elvis, Frank Sinatra, Dean Martin, The Beatles, The Rollin’ Stones en niet te vergeten veel Nederlandstalig.

Timing is het Hans Jus D’Orange - BitterBallenBorrel Tour 2016toverwoord met de juiste grap en mimiek op het juiste moment scheppen zij een uniek stukje theater beleving. Perfect voor uw receptie, diner, etc.

Bescheiden op de achtergrond of nadrukkelijk aanwezig. Versterkt of onversterkt. Solo of begeleid met gitaar en/of contrabas. U zegt het maar!

Prijzen v.a €350,00 inclusief reiskosten en exclusief 6% B.T.W.

Boeken info@hansjusdorange.nl of bellen met +31611155113

 

Hans Jus D’Orange – BitterBallenBorrel Tour 2016

Hans Jus D’Orange neemt deel aan de BitterBallenBorrel Tour 2016, dat betekent dat Hans Jus D’Orange in 2016 op iedere BitterBallenBorrel een keer  aanwezig zal zijn.

 

Over BitterBallenBorrel

BitterBallenBorrel is een informele zakelijk inspirerende netwerk voor ondernemers, directeuren en managers. BitterBallenBorrel is strategisch netwerken met ballen m.a.w.; Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft, zonder verplichtingen.

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeftHans Jus D’Orange - BitterBallenBorrel Tour 2016

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van netwerken. Een hulpvraag is een motief of doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is elkaars hulpvragen beantwoorden m.a.w; Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Programma

17.00 uur Opening

– Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft
– Lezing
 Muzikale omlijsting
– Verloting

20.00 uur Afsluiting

Aanmelden

Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt melden dient u eerst in te loggen. Is het de 1e keer dat u zich wilt aanmelden, dan dient u zich eerst te registreren.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestPrint this pageEmail this to someone