beUnited

beUnited coöperatie u.a BitterBallenBorrelBitterBallenBorrel is partner van beUnited coöperatie U.A.

beUnited is met haar ruim 100.000 leden niet alleen de grootste ondernemersvereniging van Nederland, maar is ook het sterkste zakelijke netwerk van Nederland, van, vóór en dóór ondernemers.

beUnited is een unieke ondernemers coöperatie die elke dag werkt aan het tot stand brengen van waardevolle relaties en zich inzet om bij ondernemers, directeuren en managers gemeenschappelijke belangen en doelstellingen te ontdekken en ze succesvol samen te brengen rond een ambitie of thema om kennis te delen en ideeën te genereren.

Visie

Wat gisteren nog ondenkbaar leek is de realiteit van morgen. Ondernemingen opereren in een dynamische omgeving waar business modellen steeds sneller veranderen en worstelen met de vraag hoe ze continu kunnen anticiperen op deze marktdynamiek.

beUnited is van mening dat een proactieve netwerk organisatie die samenwerking, kennisuitwisseling belangenbehartiging tussen bedrijven, ondernemersverenigingen en overheden bevordert daarbij van doorslaggevend belang is.

Doelgroep

De doelgroep van beUnited is het midden- en kleinbedrijf, m.a.w.  eenmansbedrijven tot bedrijven met 250 medewerkers. Een doelgroep met in totaal meer dan 1,2 miljoen bedrijven, nationaal tot internationaal opererend in een scala van branches, met circa vier miljoen werknemers en een totaalomzet van 858 miljard euro (2014).

Missie

Ondernemers, directeuren en managers in het midden- en kleinbedrijf te verenigen, inspireren, informeren en verbinden en middels Partners intensief ondersteunen bij het het verder professionaliseren, versterken en vergroten van de onderneming.

Operatie

beUnited faciliteert met behulp van haar partners, ondernemers, directeuren en managers, bij het op verantwoorde wijze waarde creëren in de eigen onderneming.

Aandachtsgebieden

BitterBallenBorrel beUnited coöperatie U.A. organisatieschema

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone