Netwerk

beUnited BitterBallenBorrel – sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland – organiseert jaarlijks meerdere 300 zakelijke netwerkborrels op B2B locaties en organisator van on- en offline netwerk evenementen en daarnaast kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor ondernemers in heel Nederland. beUnited Netwerk is een zakelijke netwerkorganisatie van, vóór ondernemers en dóór ondernemers,  en is opgebouwd uit niet hiërarchisch verbonden onderdelen of teams die ieder een eigen relatie en missie hebben.

beUnited Netwerk is van mening dat een proactieve zakelijke netwerkorganisatie, die samenwerking en kennisdeling tussen ondernemers, directeuren en managers bevordert van doorslaggevend belang is bij verantwoord anticiperen op de marktdynamiek. beUnited ziet het als haar missie om ondernemers, directeuren en managers met onderstaande haar activiteiten te verenigen, inspireren, informeren en verbinden, dit met als doel om op verantwoorde wijze continuïteit en waarde te creëren.

Netwerk

beUnited Netwerk is een web based netwerk community voor ondernemers werkzaam in de business-to-business markt en bindt haar leden tot een groter geheel in een duidelijke context. Leden kunnen binnen Netwerk een zakelijk profiel aanmaken. Het profiel bevat foto-, locatie- en achtergrond informatie waardoor een bezoeker veel informatie kan vinden. beUnited Netwerk stuurt op interactie, op communicatie, op samenwerking.

Doordat beUnited Netwerk is opgebouwd uit een gestructureerde verzameling profielen van de leden, kan daar op allerlei manieren handig gebruik van worden gemaakt, dit maakt beUnited Netwerk tot een verlengstuk van het fysiek netwerken.

Maps

Maps is een online service waarmee de bedrijven en winkels van leden binnen beUnited Netwerk opgezocht kunnen worden. Maps is alleen toegankelijk voor leden van de beUnited Netwerk. Maps doet digitaal wat “live” ook gebeurt. Maps is als het ware een digitaal verlengstuk van het fysieke netwerken en toont de zakelijke informatie die door leden, binnen beUnited Netwerk is ingevuld, zoals het profiel, de website, het telefoonnummer en het adres etc.

Completeer uw profiel

Maps doet digitaal wat op BitterBallenBorrels ook gebeurt, u komt in contact met andere ondernemers. Maps toont de zakelijke informatie die door leden is ingevuld, zoals het bedrijfsprofiel, de website, het telefoonnummer en het adres etc.

Google

Daarnaast brengt Maps ondernemers bij elkaar met als gevolg dat er een belangrijk internet knooppunt ontstaat waardoor iedereen automatisch hoger op de resultatenlijst komt bij zoekacties via bijvoorbeeld Google. Een volledige presentatie van het bedrijfsprofiel binnen Maps is dan ook van cruciaal belang. Hoe beter u uw bedrijf presenteert, hoe betercollega ondernemers een indruk op kunnen doen en des te groter de kans op zinvolle contacten en response. Een goed bedrijfsprofiel binnen Maps is gelukkig niet moeilijk en eenvoudig zelf te doen.

Het spreekt voor zich dat niet alle informatie zomaar voor iedereen beschikbaar is. Enkel andere leden met een inlogcode, krijgen toegang tot uw zakelijke informatie.

Naleven Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. beUnited coöperatie U.A. heeft de nodige stappen ondernomen om de AVG na te leven. Wij willen je dan ook (ver)wijzen naar ons Privacy Statement over de aard van de gegevens die wij vereisen, waarom we deze informatie nodig hebben en hoe de gegevens worden verwerkt.

Je kan, binnen je profiel, jouw registratie bij beUnited coöperatie U.A. op ieder moment beëindigen. Mocht dit op de website niet lukken dan kan je de registratie ook via een email te beëindigen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone