Gebruikers pagina’s

De gebruikerspagina’s binnen Netwerk bevatten foto-, locatie- en achtergrond informatie van onze gebruikers/deelnemers. Het spreekt voor zich dat niet alle informatie van onze gebruikers/deelnemers zomaar voor iedereen beschikbaar is.

Enkel gebruikers/deelnemers met een inlogcode, krijgen toegang tot de gebruikerspagina’s. Wilt u toegang tot foto-, locatie- en achtergrond informatie van onze gebruikers/deelnemers op de gebruikerspagina’s, log of schrijf u dan in.

Naleven Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. beUnited coöperatie U.A. heeft de nodige stappen ondernomen om de AVG na te leven. Wij willen je dan ook (ver)wijzen naar ons Privacy Statement over de aard van de gegevens die wij vereisen, waarom we deze informatie nodig hebben en hoe de gegevens worden verwerkt.

Je kan, binnen je profiel, jouw registratie bij beUnited coöperatie U.A. op ieder moment beëindigen. Mocht dit op de website niet lukken dan kan je de registratie ook via een email te beëindigen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone