Inloggen

BitterBallenBorrel® is sinds 2011 dé zakelijke netwerkborrel van Nederland en organiseert jaarlijks meer dan 600 netwerkborrels voor ondernemers, directieleden en managers op aansprekende B2B locaties. Dit biedt meer dan 100.000 zakelijke deelnemers die regelmatig in hun eigen regio bij elkaar komen, de mogelijkheid om in een informele sfeer te netwerken, kennis te delen en te sparren. B2B ondernemerschap staat daarbij centraal.

beUnited Netwerk is een web based netwerk community voor ondernemers werkzaam in de business-to-business markt en bindt haar leden tot een groter geheel in een duidelijke context. Binnen Netwerk kunt u na het inloggen een zakelijk gebruikersprofiel aanmaken.

Inloggen

Het gebruikersprofiel bevat foto-, locatie- en achtergrond informatie waardoor een bezoeker veel informatie kan vinden. beUnited Netwerk stuurt op interactie, op communicatie, op samenwerking. Doordat beUnited Netwerk is opgebouwd uit een gestructureerde verzameling gebruikersprofiel van de leden kan daar na het inloggen op allerlei manieren handig gebruik van worden gemaakt, dit maakt beUnited Netwerk tot een verlengstuk van het fysiek netwerken.

		

Naleven Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. beUnited coöperatie U.A. heeft de nodige stappen ondernomen om de AVG na te leven. Wij willen je dan ook (ver)wijzen naar ons Privacy Statement over de aard van de gegevens die wij vereisen, waarom we deze informatie nodig hebben en hoe de gegevens worden verwerkt.

Je kan, binnen je profiel, jouw registratie bij beUnited coöperatie U.A. op ieder moment beëindigen. Mocht dit op de website niet lukken dan kan je de registratie ook via een email te beëindigen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone