Membercard

beUnited MemberCard met programma's van Cashback World  en Cashback Solutions

beUnited Netwerk

beUnited Netwerk is met haar ruim 100.000 deelnemers niet alleen de grootste netwerk van Nederland, maar is ook het sterkste zakelijke netwerk van Nederland, van, vóór en dóór ondernemers.

beUnited werkt elke dag werkt aan het tot stand brengen van waardevolle relaties en zich inzet om bij ondernemers, directeuren en managers gemeenschappelijke belangen en doelstellingen te ontdekken en ze succesvol samen te brengen rond een ambitie of thema om kennis te delen en ideeën te genereren ter ondersteuning van het verder professionaliseren, versterken, vergroten en bij het op verantwoorde wijze waarde creëren van de onderneming.

myWorld  is een van de landelijk partners van beUnited

myWorld

myWorld Nederland biedt met haar merken in 47 landen diverse mogelijkheden voor consumenten en ondernemers om extra voordeel en omzet te creëren. Binnen het platform “Cashback World” biedt myWorld consumenten zoveel mogelijk voordeel bij (herhaal)aankopen bij de aangesloten ondernemers. Door middel van de Cashback Card en App kan men een percentage op hun aankoopbedrag terugkrijgen en punten sparen voor extra kortingen bij toekomstige aankopen.

Als ondernemer kan je hier via het loyaliteitsprogramma “Cashback Solutions” profiteren door de vaste klanten te binden met de Cashback Card als zijnde klantenkaart, hen extra voordeel te bieden bij de eigen onderneming, maar ook bij alle andere (online) ondernemers over de gehele wereld. De inzet van alle beschikbare tools heeft bij aangesloten ondernemers bijvoorbeeld tot wel 20% tot 30% hogere bestedingen van de klanten geleid.

Via het merk “White Label Solutions” biedt myWorld onder andere grotere sportclubs en -bonden (KNKV, MotoGP, Rapid Wien, Internazionale, AS Roma, Club Brugge, etc.) de mogelijkheid het programma toe te passen op bestaande fanbases en het leggen van verbindingen met sponsoren en lokale ondernemers. 

beUnited Netwerk MemberCard

Ter ondersteuning bij de invoering van de beUnited Netwerk MemberCard maken wij gebruik van het loyaliteitsprogramma Cashback Solutions, onderdeel van de internationale myWorld organisatie. Wij willen jullie nu ook de mogelijkheid aanbieden om hier onderdeel van te worden en te profiteren van alle bijkomende voordelen.

Uniek leden aanbod

Deelnemers aan activiteiten van BitterBallenBorrel kunnen zich kosteloos als acceptant van “Cashback World” aanmelden en/of kosteloos zelf  een loyaliteitsprogramma Cashback Solutions voeren en uw eigen klantenkaart uitgeven.

Enkele van de voordelen op een rij:

  • Eén membercard met een toegankelijk systeem aan de achterzijde
  • Opbouw centrale database door middel van een uitgebreid loyaliteitsprogramma, inclusief CRM systeem
  • Mogelijkheid tot converteren data in acties en communicatie naar de doelgroep (ten behoeve van upsell/cross-sell), door middel van promoties, nieuwsbrieven, etc.
  • Samenwerking met lokale en andere (online) ondernemers à kickback over alle bestedingen met uw klantenkaart bij andere ondernemers
  • Onderdeel van ’s werelds grootste shopping community, met marketing naar behoefte

 

AANMELDEN beUnited MemberCard

beUnited memerCard myWorld

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone