Cashback Solutions

beUnited MemberCard Cashback Solutions myWorld

Cashback Solutions

– loyaliteit en samenwerking met andere ondernemers

Wat beUnited verder voor jullie bedrijven kan betekenen?

Jullie hebben ook de mogelijkheid om ons loyaliteitsprogramma toe te passen vanuit jullie eigen bedrijven. Dat gebeurt via de uitgifte van jullie eigen Cashback Card als klantenkaart (in jullie huisstijl, ook beschikbaar in digitale vorm in de App), waarbij men bij iedere besteding extra voordeel ontvangt. Daarbij verzamel je data van jullie klanten, je kunt extra aanbiedingen doen, nieuwsbrieven uitsturen vanuit het systeem, klanttevredenheidsonderzoeken uitvoeren, etc. En dat allemaal op basis van voorkeuren en gedrag van consumenten en de statistieken van jullie bedrijf.

Met Cashback Solutions bieden wij een toegankelijk en uitgebreid loyaliteitsprogramma. Naast het opbouwen van loyale klanten, heb je tevens de mogelijkheid om samen te werken met collega ondernemers in de regio / landelijk / internationaal. Jullie klantenkaart is door de Cashback World koppeling en functionaliteiten tevens te gebruiken bij alle andere aangesloten ondernemers, maar ook online bij de 1.000 online shops (zoals Coolblue, wehkamp, booking.com, Thuisbezorgd.nl, etc.).

Over al deze bestedingen elders, ontvang je tot 1% terug als Marketing Bonus omdat je, als uitgever van de pas, ervoor zorgt dat andere ondernemers extra omzet draaien.

AANMELDEN beUnited Netwerk MemberCard

beUnited memerCard myWorld

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone