Netwerk Partners

Partnership BitterBallenBorrelBitterBallenBorrel is een zakelijke netwerkorganisatie van, vóór ondernemers en dóór ondernemers,  en is opgebouwd uit niet hiërarchisch verbonden onderdelen of teams die ieder een eigen relatie en missie hebben.

BitterBallenBorrel is, als netwerkorganisatie met meer dan 80 businesspartners, een impliciet samenwerkingsverband tussen autonome ondernemingen en/of ondernemers onderling. Het is een los-vaste context van bedrijvigheid.

De kern van een partnership met BitterBallenBorrel is dat er betekenisvolle relaties en partnerships worden aangegaan, ontwikkeld en onderhouden om meer kansen te kunnen pakken.

 

 —————————————————————————————————————————————————————

Locatie partners

Met het oog op de verder uitbouw van onze organisatie zijn we op zoek naar locatiehouders in:

 Limburg, Friesland, Overijssel, Noord- Holland en Zeeland

Een locatiepartner is een op B2B gerichte organisatie die over een professionele locatie met zakelijke uitstraling incl. horeca faciliteit beschikt en bereid is deze op een (vaste) dinsdag of donderdag van 17:00 uur tot 20:00 uur beschikbaar te stellen aan BitterBallenBorrel.

Een locatiepartner fungeert als partner voor het BitterBallenBorrel team, draagt, in overleg met het BitterBallenBorrel team, zorg voor een zakelijke uitstraling van Locatie. Een locatiepartner draagt zorg voor het op correcte wijze (zakelijke) uitserveren van de (alcoholische) consumpties, het leveren en frituren en uitserveren van bitterballen/snacks incl. mosterd en mayonaise.

Ben je in het bezit van een professionele locatie met zakelijke uitstraling incl. horeca faciliteit en ben je geïnteresseerd om als locatiehouder onze businesspartner te worden, neem dan contact met ons op.

 —————————————————————————————————————————————————————

Ambassadeurs

Met het oog op de verder uitbouw van onze organisatie zijn we op zoek naar Ambassadeurs

Een Ambassadeur is lid van een lokaal BitterBallenBorrel team. De leden van het team organiseren de netwerkborrels, dragen zorg voor een geslaagd evenement, zijn het aanspreekpunt én zijn de verbindende schakel tussen de aanwezige ondernemers en de BitterBallenBorrel organisatie. Persoonlijk, ongedwongen en ontspannen.

Daarnaast fungeren de leden van het host team als lokale vertegenwoordiger van BitterBallenBorrel en zijn zij de intermediair bij de totstandkoming van promotie- c.q. sponsor -overeenkomsten tussen BitterBallenBorrel en promotors c.q. sponsors.

Heb je een groot netwerk in jouw regio en ben je geïnteresseerd om als Ambassadeur onze businesspartner te worden, neem dan contact met ons op.

 —————————————————————————————————————————————————————

Landelijke Partners

Met het oog op de verder uitbouw van onze organisatie zijn we op zoek naar landelijke partners.

Landelijke partners van BitterBallenBorrel zijn ondernemingen (MKB/MKB+/Grootbedrijf) gericht op de B2B markt, die BitterBallenBorrel financieel of met goederen/diensten ondersteunen in ruil voor promotie/reclame naar het gezamenlijke netwerk (beUnited Netwerk)

Heb je een dienstverlening gericht op B2B en ben je geïnteresseerd om ook een van onze Landelijke partners te worden, neem dan contact met ons op.

  —————————————————————————————————————————————————————

Sprekers/Artiesten

Met het oog op het nspireren, informeren en verbinden van deelnemers zijn we op zoek naar sprekers en of artiesten.

Een spreker bij BitterBallenBorrel is bv een ondernemer, muzikant, (klein) kunstenaar, exposant, proeverij, auteur die, de organisatie van een lokale netwerkborrel met een lezing, optreden of aanwezigheid ondersteund in ruil voor promotie/reclame bij c.q. rondom het lokale netwerk evenement.

Heb je een lezing/act gericht op B2B en ben je geïnteresseerd om als spreker/Arties een van onze business partners te worden, neem dan contact met ons op.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone