Laatste nieuws

Rond is Gezond – Ing. Aleksandra Suchowska MArch – BitterBallenBorrel Tour 2016

ROND IS GEZOND!!

Architectuur van de toekomst

Hoe organische vormen in je leef-en werk omgeving meer invloed uitoefenen op je zakelijke succes

Architect Ing. Aleksandra Suchowska heeft onderzoek gedaan naar de positieve invloed van ronde organische vormen in de architectuur op de geestelijke en lichamelijke gezondheid van de mens.

Wil jij meer energie, productiever, creatiever, gelukkiger en gezonder worden?

Kom dan luisteren naar de lezing ‘Rond is gezond’ op de bitterballenborrel  over de architectuur van de toekomst en ontvang tips hoe je je omgeving eenvoudig aan kunt passen.

Na afloop kun je dan een gratis kort consult met haar inplannen om te kijken hoe haar kennis jou kan helpen nog productiever en gelukkiger te worden.

www.olaarchitecten.nl

BitterBallenBorrel Rond is Gezond Ola architekten

 

Rond is Gezond – Ing. Aleksandra Suchowska MArch – BitterBallenBorrel Tour 2016

Ing. Aleksandra Suchowska MArch neemt met Rond is Gezond, deel aan de BitterBallenBorrel Tour 2016, dat betekent dat Aleksandra Suchowska in 2016 op iedere BitterBallenBorrel een keer met de lezing Rond is Gezond  aanwezig zal zijn.

 

Over BitterBallenBorrel

BitterBallenBorrel is een informele zakelijk inspirerende netwerk voor ondernemers, directeuren en managers. BitterBallenBorrel is strategisch netwerken met ballen m.a.w.; Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft, zonder verplichtingen.

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeftBitterBallenBorrel Tour 2016

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van netwerken. Een hulpvraag is een motief of doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is elkaars hulpvragen beantwoorden m.a.w; Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Programma

17.00 uur Opening

– Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft
– Lezing
 Muzikale omlijsting
– Verloting

20.00 uur Afsluiting

Aanmelden

Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt melden dient u eerst in te loggen. Is het de 1e keer dat u zich wilt aanmelden, dan dient u zich eerst te registreren.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestPrint this pageEmail this to someone