Laatste nieuws

Strategie met Ballen – Theo Thomas – BitterBallenBorrel Tour 2016

Strategie met Ballen - Theo Thomas - BitterBallenBorrel Tour 2016

Strategie met Ballen – Theo Thomas – BitterBallenBorrel Tour 2016

Iedereen heeft dromen. We maken allemaal plannen. Je staat nooit stil. Je bent altijd onderweg. Maar waar naartoe? Zonder een duidelijk bestemming heb je geen idee welke keuzes je op de route moet maken. Keuzes maken als het anders gaat dan verwacht. Wat je daarvoor nodig hebt is een strategie.

Kiezen uit alternatieven

Strategie is een wijze om te kiezen uit alternatieven. Niets meer en niets minder. Een goede strategie bevat een heldere bestemming en een duidelijke route. Met een duidelijk verband tussen je bestemming en je route ben je in staat om onderweg alternatieve wegen te bewandelen om toch op koers te blijven.

Strategie met ballen

De methode ‘Strategie met ballen’ bestaat uit 7 ballen en een touwtje. Wat, wie en waarom geven de bestemming aan. Nu, binnenkort, later en ooit bepalen de route. Het touwtje zorgt voor het verband. Strategie met ballen is een methode voor iedereen. Snel, eenvoudig en uitermate doeltreffend.

Voor iedereen

Voor de student, werkzoekende, (door)starter, zpp-er, mkb-er en het hele grote bedrijf. Om als student nog de weg te vinden in alle onderwijs-routes valt niet mee. En dan als afgestudeerde ineens als werkzoekende benoemd te worden maakt het er niet makkelijker op. Welke wegen zijn er nog op de arbeidsmarkt? Daar zijn veel ondernemingen zelf ook driftig aan het roer aan het draaien om een nieuwe koers te vinden. We zijn allemaal op zoek naar een mooie bestemming en de route daar naartoe! ‘Strategie met ballen’ is voor iedereen!

Strategie met Ballen - Theo Thomas - BitterBallenBorrel Tour 2016

‘Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft’

De Lezing ‘Strategie met ballen’ is vermakelijk, prikkelend en inspirerend. In ca 20 min. krijg je inzicht in de methode, wat strategie nu precies is en wat je er aan hebt. De lezing gaat over bestemmingen, routes en reizen. Over ‘de weg kwijt zijn’, de koers bepalen en alternatieve paden. Een verhaal over ‘Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

Theo Thomas… net effe anders. Een oorspronkelijke denker die geen televisie kijkt en altijd iets aan het ondernemen is. Theo heeft een kleurrijke koers gevaren. Van electronica naar ict, via reclame naar internet. En nu stevent zijn bootje af op de wereld van strategie. In 2010 lanceerde hij zijn revolutionaire methode ‘Strategie met ballen’ waarmee hij de wereld gaat veroveren.

Hij is een gepassioneerd hobbykok, schrijft graag en is verslaafd aan camperen.

Naast het maken van strategieën voor studenten, werkzoekenden, ondernemers en ondernemingen werkt Theo hard aan zijn theatershow en zijn boek. Een ondernemer, een inspirator en een verteller. Een man met een verhaal. Een verhaal over mensen, het leven, ondernemen en strategie. Vol humor, inzicht en stof tot nadenken. En altijd… net effe anders.

 

StratStrategie met Ballen - Theo Thomas - BitterBallenBorrel Tour 2016egie met Ballen – Theo Thomas – BitterBallenBorrel Tour 2016

Theo Thomas neemt met Strategie met Ballen deel aan de BitterBallenBorrel Tour 2016, dat betekent dat Theo Thomas in 2016 op iedere BitterBallenBorrel een keer met zijn lezing Strategie met Ballen aanwezig zal zijn.

Over BitterBallenBorrel

BitterBallenBorrel is een informele zakelijk inspirerende netwerk voor ondernemers, directeuren en managers. BitterBallenBorrel is strategisch netwerken met ballen m.a.w.; Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft, zonder verplichtingen.

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeftStrategie met Ballen - Theo Thomas - BitterBallenBorrel Tour 2016

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van netwerken. Een hulpvraag is een motief of doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is elkaars hulpvragen beantwoorden m.a.w; Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Programma

17.00 uur Opening

– Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft
– Lezing
 Muzikale omlijsting
– Verloting

20.00 uur Afsluiting

Aanmelden

Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt melden dient u eerst in te loggen. Is het de 1e keer dat u zich wilt aanmelden, dan dient u zich eerst te registreren.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestPrint this pageEmail this to someone