Laatste nieuws

Summer course Google Analytics SEO (online marketing)

 

Summer course Google Analytics SEO (online marketing)

Voor wie?: Voor ondernemers die via Google Analytics de website wil monitoren en verbeteren, ook wel SEO | Search Engine Optimization genoemd. Genereren van meer bezoekers op je eigen website en meer business (conversie) binnen te halen.

Hoe: Er wordt een gedetailleerd beeld getoond van de website prestaties en uiteindelijk kan je bepalen of het gewenste resultaat is behaald. Ook kan je de platform functionaliteiten testen, of de gekozen advertentie strategie succesvol is of niet. Het doel: werven van klanten en prospects.

Waarom: Om de website prestaties goed in beeld te krijgen. Te bepalen of het gewenste resultaat is behaald en zo nodig verbeteringen doorvoeren en de website te optimaliseren.

Vaardigheden: Analyseren van website bezoekersstatistieken, bezoekersgedrag en bezoekersstromen. Inschatten van conversie-optimalisatie en het professioneel inzetten van alle functionaliteiten, interfaces, statistieken en rapportages.

Resultaat: Bezoekersgedrag van jouw website, en de resultaten van jouw online marketingactiviteiten, kunnen analyseren. De statistieken uit Google Analytics geven inzicht in de herkomst en het gedrag van jouw (potentiële) klanten.

Overzicht onderwerpen Google Analytics SEO cursus:

– Instellingen op accountniveau / gebruikersbeheer en filters
– Instellingen op property niveau/ trackinginformatie en doelgroep definities
– Instellingen op weergave niveau/ kanaal en e-commerce instellingen
– Doelen en doelwaarden instellen/ E-commerce metingen
– Dasboards inrichten en widgets
– Doelgroepen en doelgroep rapporten
– Acquisitie en campagnes analyseren
– Conversie en e-commerce inzichten
– Data begrijpen en bounce percentage
– Google Tag Manager
– Tips en tricks

Nederlandstalig Handboek Google Analytics SEO

Elke deelnemer ontvangt bij de start van de cursus een Nederlandstalig Handboek Google Analytics SEO. Het Handboek is de leidraad voor de docent en dient als naslagwerk voor de deelnemer. Het levert je als ondernemer een betere zichtbaarheid op en een betere ranking bij de Google zoekopdrachten van klanten en prospects. 

Twee dagdelen (3 uur per dagdeel)

Deelname prijs voor leden van beUnited is 295 euro ex BTW, (normaal 395 euro),  inclusief Nederlandstalig Handboek Google Analytics en een certificaat van deelname.

 

AANMELDEN

Aanmelden kan hier op de website of door ons een e-mail te sturen

 

Info over andere Summer Courses

– Summer course Facebook Zakelijk
– Summercourse LinkedIn Zakelijk 

 

CEO | Social Media & Online Marketing.

Wij zijn een opleidingsorganisatie die gespecialiseerd is in incompany Social Media & Online Marketing cursussen voor zakelijk gebruik. Voor de meest gangbare Social Media platformen en Online Marketing expertises kan je bij ons terecht. Concreet LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram maar ook Google Analytics (SEO) en Google AdWords (SEA).  Zowel voor de basis als de gevorderde cursussen. Contentmarketing en advertising via deze kanalen behoren ook tot de opleidingen.

Het doel om online sales kennis te verhogen, kunnen we onder andere invullen met de Social Selling Expert cursus. Deze cursus hebben laten certificeren door SPEN (Stichting Permanent Educatie Nederland, onderdeel van Lloyd’s Register) en wordt afgesloten met een landelijk erkend certificaat Social Selling Expert.

Maar ook het verhogen van de SEO/ SEA kennis is een vakgebied waar wij voor een professionele bijdrage kunnen leveren. Voor vrijwel elk Social Media en Online vakgebied beschikken wij over gespecialiseerde docenten. Alle cursussen zijn voorzien van een Nederlandstalig Handboek, wat als leidraad dient voor de docent en als naslagwerk voor de deelnemer. Ook online zijn de cursussen te volgen in een blended leervorm.

Mijn persoonlijke kennis is gericht op sales/ accountmanagement en daarmee Social Selling, maar ook het inrichten en gebruiken van CRM systemen. Voor een van de CRM leveranciers in Nederland heb ik de basis gelegd voor hun e-marketing module.

Cursusdeelname Social Media & Online Marketing

Samen met andere ondernemers leer je hoe je Social Media platformen zoals LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram maar ook Google Analytics en Google AdWords in kan zitten om je bereik te vergroten en meer klanten te werven. Door digitaal actief en beter zichtbaar te zijn op Social Media word je gezien als de specialist in jouw vakgebied en gevraagd om dat eens aan tafel te komen toelichten. De cursus is inclusief het Nederlandstalig Handboek gegeven door docenten uit de praktijk veel handige tips en tricks voor meer omzet!

CEO Social Media & Online Marketing | Parklaan 94D | 2011 KZ | Haarlem

beUnited Academy

beUnited Academy is dé facilitator van zakelijke opleidingen in Nederland en organiseert jaarlijks opleidingen en training voor ondernemers, directieleden en managers.

Daarbij staat het realiseren van samenhang tussen het ambitieniveau van mens en organisatie centraal waardoor de doelstellingen van de organisatie en haar medewerkers eenvoudiger bereikt kunnen worden.

100.000 zakelijke deelnemers

beUnited Academy biedt haar meer dan 100.000 zakelijke deelnemers de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen met programma’s die aansluiten bij de (praktijk) ontwikkelingen in het bedrijfsleven, waarbij kennis, vaardigheden en attitude gecombineerd zijn tot een integraal geheel.

Praktijkgericht

beUnited Academy biedt programma’s waarin wetenschappelijke ontwikkelingen, professionele vaardigheden en de wisselwerking met de praktijk centraal staan. De praktijkervaring is de basis waarop uw nieuwe kennis en vaardigheden ontwikkelt. Deze kunt u vervolgens direct toepassen in uw eigen praktijksituatie. Met als resultaat een daadwerkelijke bijdrage aan uw persoonlijke ontwikkeling en het succes van uw organisatie.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone