Laatste nieuws

Summercourse Facebook Zakelijk

Summercourse Facebook Zakelijk

Voor ondernemers die Facebook zakelijk willen inzetten en de bekendheid van het bedrijf willen vergroten. Je krijgt inzicht in de structuur van het Facebookplatform en leert de functies op de juiste manier toe te passen. Na de Facebook Training weet je hoe je de mogelijkheden die Facebook biedt zakelijk kan inzetten om meer klanten trekken en meer omzet te krijgen.

Overzicht onderwerpen Facebook Zakelijk cursus

– Trends en ontwikkelingen
– Instagram en Whatsapp
– Startpagina en de menubalk
– Privacy en settings
– Persoonlijk profiel en tijdlijn
– Facebook updates
– Persoonlijke statusupdate
– Gebruik van een mention (@) en de hashtag (#)
– Bloggen op Facebook
– Bedrijfspagina maken
– Updates en content
– Facebook groepen
– Facebook Business Manager
– Facebook statistieken

Je kan zelfstandig aan de slag om via Facebook meer aandacht te trekken voor je eigen bedrijf. Je weet hoe je de mogelijkheden die Facebook biedt, zakelijk in kan zetten om je netwerk uit te breiden. Elke deelnemer ontvangt bij de start van de Summercours een Nederlandstalig Handboek Facebook Zakelijk. Het Handboek is de leidraad voor de docent en dient als naslagwerk voor de deelnemer.

Twee dagdelen (3 uur per dagdeel)

Deelname prijs voor leden van beUNited is 295 euro ex BTW (normaal 395 euro), inclusief Nederlandstalig Handboek Facebook voor Zakelijk gebruik en een certificaat van deelname.

AANMELDEN

Aanmelden kan hier op de website of door ons een e-mail te sturen

Info over andere Summer Courses

– Summercourse LinkedIn Zakelijk
– Summer course Google Analytics SEO (online marketing)

CEO | Social Media & Online Marketing.

Wij zijn een opleidingsorganisatie die gespecialiseerd is in incompany Social Media & Online Marketing cursussen voor zakelijk gebruik. Voor de meest gangbare Social Media platformen en Online Marketing expertises kan je bij ons terecht. Concreet LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram maar ook Google Analytics (SEO) en Google AdWords (SEA).  Zowel voor de basis als de gevorderde cursussen. Contentmarketing en advertising via deze kanalen behoren ook tot de opleidingen.

Het doel om online sales kennis te verhogen, kunnen we onder andere invullen met de Social Selling Expert cursus. Deze cursus hebben laten certificeren door SPEN (Stichting Permanent Educatie Nederland, onderdeel van Lloyd’s Register) en wordt afgesloten met een landelijk erkend certificaat Social Selling Expert.

Maar ook het verhogen van de SEO/ SEA kennis is een vakgebied waar wij voor een professionele bijdrage kunnen leveren. Voor vrijwel elk Social Media en Online vakgebied beschikken wij over gespecialiseerde docenten. Alle cursussen zijn voorzien van een Nederlandstalig Handboek, wat als leidraad dient voor de docent en als naslagwerk voor de deelnemer. Ook online zijn de cursussen te volgen in een blended leervorm.

Mijn persoonlijke kennis is gericht op sales/ accountmanagement en daarmee Social Selling, maar ook het inrichten en gebruiken van CRM systemen. Voor een van de CRM leveranciers in Nederland heb ik de basis gelegd voor hun e-marketing module.

Cursusdeelname Social Media & Online Marketing

Samen met andere ondernemers leer je hoe je Social Media platformen zoals LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram maar ook Google Analytics en Google AdWords in kan zitten om je bereik te vergroten en meer klanten te werven. Door digitaal actief en beter zichtbaar te zijn op Social Media word je gezien als de specialist in jouw vakgebied en gevraagd om dat eens aan tafel te komen toelichten. De cursus is inclusief het Nederlandstalig Handboek gegeven door docenten uit de praktijk veel handige tips en tricks voor meer omzet!

CEO Social Media & Online Marketing | Parklaan 94D | 2011 KZ | Haarlem

beUnited Academy

beUnited Academy is dé facilitator van zakelijke opleidingen in Nederland en organiseert jaarlijks opleidingen en training voor ondernemers, directieleden en managers.

Daarbij staat het realiseren van samenhang tussen het ambitieniveau van mens en organisatie centraal waardoor de doelstellingen van de organisatie en haar medewerkers eenvoudiger bereikt kunnen worden.

100.000 zakelijke deelnemers

beUnited Academy biedt haar meer dan 100.000 zakelijke deelnemers de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen met programma’s die aansluiten bij de (praktijk) ontwikkelingen in het bedrijfsleven, waarbij kennis, vaardigheden en attitude gecombineerd zijn tot een integraal geheel.

Praktijkgericht

beUnited Academy biedt programma’s waarin wetenschappelijke ontwikkelingen, professionele vaardigheden en de wisselwerking met de praktijk centraal staan. De praktijkervaring is de basis waarop uw nieuwe kennis en vaardigheden ontwikkelt. Deze kunt u vervolgens direct toepassen in uw eigen praktijksituatie. Met als resultaat een daadwerkelijke bijdrage aan uw persoonlijke ontwikkeling en het succes van uw organisatie.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone