Laatste nieuws

The Social Selling Experience

beunited academy The Social Selling Experience patner CEO

Programma The Social Selling Experience in Utrecht

Op 19 maart 2019 zal de 3e editie, van het event “The Social Selling Experience” worden georganiseerd. Dit event is hét jaarlijkse kennis- en netwerk event voor professionals in moderne sales- en marketing. Van 13.30u tm 17.30u, met veel tijd en ruimte voor kennisdeling en onderling netwerken. Klik op deze link. http://bit.ly/2C4CI5e voor de speciale aanbieding voor beUnited/ BitterBallenBorrel leden.

Hoe zet je Social Selling om in klinkende munt? Oftewel wat is de bijdrage van Social Selling aan je verkoopsucces? Wat is je doel om Social Selling in te zetten, meer omzet? Meer bekendheid? Gezien worden als autoriteit in je vakgebied? Hogere klanttevredenheid? Meer betrokkenheid van je klanten bij de ontwikkelingen van je organisatie? Klik op deze link om direct in te schrijven

BELANGRIJK!

Welke Social Selling platformen zijn voor jou als sales of marketeer van belang bij Social Selling? Je hoort van gerenommeerde en getalenteerde gastsprekers welke Social Media platformen belangrijk zijn voor je business. Inclusief slimme tips & tricks.

BONUS!

Hoe zorg je er voor dat je online en op Social Media beter zichtbaar bent voor je prospects en je klanten. Waardevolle tips voor jouw Social Selling succes op LinkedIn, Instagram, Facebook en Twitter. Echt top tips!

MIS HET NIET!

Mis dit uniek event The Social Selling Experience niet! Investeer een halve dag om jouw kennis van Social Selling te vergroten. Ervaar hoe het werkt en wat dat voor jouw salesactiviteiten betekent. Facts maar ook failures komen naar voren zodat jij direct op het juiste Social Selling succes spoor zit.

HIGH IMPACT!

In korte tijd weet je hoe je aan de slag kunt met Social Selling en begrijp je hoe Social Selling toe te passen is tijdens jouw eigen salesinspanningen! Versla je concurrent door slimme Social Selling technieken!

SCHRIJF JE NU DIRECT IN EN MAAK GEBRUIK VAN DE SPECIALE AANBIEDING VOOR BEZOEKERS VAN DE BITTERBALLENBORREL/ BEUNITED. KLIK OP DEZE LINK http://bit.ly/2C2whj4 OM JE DIRECT IN TE SCHRIJVEN VIA EVENTBRITE.

Social Selling Award uitreiking

Tijdens de 3e editie van het event zal voor de 1e keer, de Social Selling Award worden uitgereikt. De Social Selling Award wordt uitgereikt aan degene die Social Selling het meest innovatief in heeft gezet.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone