Laatste nieuws

WerkStandBy – Bas van der Eijk – BitterBallenBorrel Tour 2016

BitterBallenBorrel WerkStandby

 

WerkStandBy – Bas van der Eijk – BitterBallenBorrel Tour 2016

 

De flexibele  BRUTO=NETTO  oplossing voor werk

Met de nieuwste overheidsmaatregelen is de arbeidsmarkt in Nederland niet echt eenvoudiger geworden voor ondernemers. Per 1 mei is de VAR vervangen voor allerlei modelcontracten en zelf te ontwerpen contracten die het er niet eenvoudiger op maken.

modelcontracten overbodig

WerkStandby schiet ondernemers en zelfstandigen nu te hulp met een beproefd concept: de Vrije Werker. Vrije Werkers kunnen worden ingezet via de website van WerkStandby voor een bemiddelingstarief van 3,50 per uur, en een uurloon vanaf 10 euro, zonder verdere kosten of lasten voor de opdrachtgever: bruto = netto. Door het werk via de website te laten verlopen wordt er een relatie bewerkstelligd die VAR en modelcontracten overbodig maakt.

uitstekende faciliteiten voor ZZP-ers

Voor Vrije Werkers, al dan niet ZZP’er, zijn er uitstekende faciliteiten ontwikkeld om het werken via WerkStandby aantrekkelijk te maken: desgewenst wij verzorgen de BTW afdracht, een fatsoenlijke facturering naar partijen, zelfstandigheid in werkaanname en tariefstelling, deelname in grotere projecten en een non-profit voorschotregeling voor werkzaamheden bij vertrouwde partijen.

25 jaar operationeel

De formule van WerkStandby is al meer dan 25 jaar operationeel op kleine schaal, en valt (aantoonbaar) binnen de regels van UWV en fiscus. Inspelend op de behoeften op de markt is de formule nu uitgebreid voor werk op alle niveaus en in alle sectoren. Tijdens de Bitterballen krijgt u verdere toelichting en kunt u ook vragen of WerkStandby aan uw behoeften voor  specifiek werk kan voldoen.

 

WerkStandBy – Bas van der Eijk – BitterBallenBorrel Tour 2016

BBitterBallenBorrel werkstandbyas van der Eijk neemt met WerkStandBy deel aan de BitterBallenBorrel Tour 2016, dat betekent dat Bas in 2016 op iedere BitterBallenBorrel een keer met de lezing WerkStandBy aanwezig zal zijn.

Bas geeft bij BitterBallenBorrel op praktisch wijze inzicht(en) hoe WerkStandBy u als ondernemers flexibele krachten vanaf 13,50 per uur en aanvullende krachten op ervaringsplaatsen voor 6,50  euro per uur kan bieden, dit alles op een bruto=netto basis. Als u ons tijdens de Bitterballen laat weten wat u nodig heeft, komen wij op zeer korte termijn met een passend aanbod.

 

Over BitterBallenBorrel

BitterBallenBorrel is een informele zakelijk inspirerende netwerk voor ondernemers, directeuren en managers. BitterBallenBorrel is strategisch netwerken met ballen m.a.w.; Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft, zonder verplichtingen.

Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeftBitterBallenBorrel Tour 2016

Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren?

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van netwerken. Een hulpvraag is een motief of doel van het bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is elkaars hulpvragen beantwoorden m.a.w; Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

 

Programma

17.00 uur Opening

– Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft
– Lezing
 Muzikale omlijsting
– Verloting

20.00 uur Afsluiting

 

Aanmelden

Aanmelden is dus ook niet verplicht, wel gewenst met het oog op het netwerken. Indien u zich wilt melden dient u eerst in te loggen. Is het de 1e keer dat u zich wilt aanmelden, dan dient u zich eerst te registreren.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestPrint this pageEmail this to someone