Laatste nieuws

Zoekt u Dames- herenkapper of mooie witte tanden in Rotterdam? | Salon The Art Of Style

Zoekt u Dames- herenkapper of mooie witte tanden in Rotterdam? | Salon The Art Of Style

Kapsalon

Salon The Art Of Style is gespecialiseerd in droogknippen, haarkleuring, keratine behandelingen en extension voor de dames. Voor de heren zijn we gespecialiseerd in diverse stijlen zoals als opscheren, pompadour en een trendy fade. De man staat tegenwoordig meer stil bij het verzorgen van zichzelf.  De vrouw laat vaak haar haarkleuren maar de trend is dat mannen zich vaker laten kleuren om hun style beter te laten uitkomen bij de kleding die zij dragen. Ook de werksituatie vraagt vaak naar verandering en looks tellen mee in de business.

Tandenbleken

Naast onze vaardigheden als kapper verzorgen wij het tanden bleken.  Een pijnloze ervaring voor mooie witte tanden. Wij gebruiken niet de bekende bleekmiddelen maar een nieuwe techniek uit Duitsland. Alle producten in onze salon zijn op elkaar afgestemd om jou wens te kunnen vervullen. Bij ons kan je op afspraak via de website of facebook boeken of zonderafspraak binnen lopen.

Salon the art of style

Producten

Wij beschikken over diverse producten die de wens van jou laten uitkomen. Producten zoals Jean Paul Myné, Eleven of Depot spreken voor zich en zorgen voor het juiste kapsel of verzorging van jou haar. Onze producten van Jean Paul Myné en Eleven zijn vegan. (Niet op dieren getest)

Salon the art of style

Home producten

Ook home producten hebben wij aan ons assortiment toegevoegd. Lekker voor thuis of om weg te geven aan vrienden of zakenrelatie. Onze cadeaubon is leuk om weg te geven voor feestjes zoals verjaar- feestdagendagen of gewoon iemand verwennen.

Salon the art of style

Ervaring en training

Of het nu gaat om een Boblijn, highlights, lowlights, Balayage, Beach waves, pony e.d. wij gaan niets uit de weg. Vaak na vele haarkleuringen is het haar of hoofdhuid beschadigd. Om deze te herstellen hebben wij producten zoals Oxilock om jou haar en hoofdhuid te ondersteunen. Wij zijn als Salon gespecialiseerd in Repair en herstel van het haar en hoofdhuid.

Onze kappers, zijn gespecialiseerd in de producten Jean Paul Myné, Eleven en Depot. Zij volgen met regelmaat trainingen om jou wens in vervulling te laten gaan.

Kom je bij ons binnen met een wens, dan geven wij op voorhand een advies wat de mogelijkheden zijn om jou wens te bereiken. Bij elk advies vragen wij je geschiedenis van de vorige behandelingen.Daarnaast geven wij een richting aan wat de kosten zullen zijn.

Zoek je een kapper in Rotterdam met mooie producten en scherp geprijsd is bezoek onze Salon en laat u verassen door onze klantvriendelijkheid.

 

Openingstijden

– Dinsdag 09:00 tot 18:00 uur
– Woensdag 09:00 tot 18:00 uur
– Donderdag van 09:00 tot 21:00 uur
– Vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur
– Zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur

 

Trends

Website

www.salontheartofstyle.nl
www.wittetandensalon.nl

Facebook

@salontheartofstyle

Instagram

#salontheartofstyle

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone